Heimo Films

30+3 kysymystä rekrymarkkinointiin

Kiinnitä parhaiden tekijöiden huomio, rakenna vakuuttava työntekijätarina rekrymarkkinoinnin tueksi.

30+3 kysymystä rekrymarkkinointiin -opas tarjoaa tukun ideoita siihen, miten saat enemmän irti työntekijätarinoistasi, oli sen toteutusformaatti sitten video, teksti tai vaikka podcast!

Heimo Filmsissä olemme toteuttaneet asiakkaillemme kymmeniä rekrytointivideoita, joiden pääosassa ovat lähes poikkeuksetta yrityksen nykyiset työntekjät, siis rekrytoitavan potentiaaliset tulevat työkaverit! Uskallamme hyvällä omallatunnolla kehaista, että meiltä löytyy melkoinen kasa kokemuksen tuomaa ammattitaitoa siihen, miten työntekijän kokemukset saadaan tuotua esiin parhaalla mahdollisella tavalla, ja nyt laitamme jakoon myös käyttämiämme haastattelukysymyksiä!

Tähän oppaaseen olemme kasanneet esitettäväksi 30+3 kysymystä, joita olemme itse hyödyntäneet menestyksekkäästi projekteissa asiakkaidemme ja heidän työntekijöidensä kanssa.

Lataa vinkit itsellesi ilmaiseksi alla olevan lomakkeen kautta!

LATAA MAKSUTON 30+3 KYSYMYSTÄ REKRYMARKKINOINTIIN -OPAS

Lataamalla oppaan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.