Heimo Films

MUU VIDEOTUOTANTO

Videotuotannosta vauhtia liiketoiminnan kasvuun

Tuotantomme eivät rajoitu pelkästään kokemuspohjaisiin videoihin, vaikka ne kiistatonta erikoisosaamistamme ovatkin. Tältä sivulta löydät muut liiketoiminnan eri osa-alueita silmälläpitäen tuotteistetut kokonaisuudet, jotka voit tilata kätevästi vaikka Heimon verkkokaupasta! Katso myös esimerkkejä toteutuksista.

Tarpeen vaatiessa räätälöimme Sinulle tarjouksen juuri tarpeitasi vastaavasta videotuotannosta! 

MYYNTIBOOSTI

Sinun ei tarvitse selittää myyntipuheilla asiakasta pyörryksiin, kun voit näyttää tuotteesi tai palvelusi hyödyt. Laadukkaan tuote-/ palveluesittelyvideon avulla myyntiputkesi tehostuu ja saavutat enemmän tuloksia nopeammin.

Myyntiboosti esittelee tuotettasi tai palveluasi käytännössä, ja käsikirjoitetussa videossa voidaan hyödyntää myös luovaa tarinallisuutta. Videon avulla asiakas ymmärtää itsekin tuotteen hyödyt, joten ostokynnys on pienempi.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
REKRYBOOSTI

Rekryboosti on digitaalisen rekrytointimarkkinointisi avainpelaaja!

Rekrytointivideo on monelle hakijalle ensimmäinen kontaktipiste potentiaaliseen tulevaan työnantajaan. Videolla välitetään fiilistä, arvoja, ja sitä aitoa työntekijäkokemusta, joka on nykyisille sukupolville joskus jopa palkkaakin tärkeämpää. Näin kasvatetaan halua hakea yritykseesi hommiin.

Hyödynnä videota esimerkiksi mainonnassa tai rekryilmoituksissa. 

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
SOMEFILMI

Somefilmit ovat nimensä mukaisesti someen optimoituja videoita, joiden tarkoituksena on herättää kohderyhmäsi kiinnostus, sitouttaa ja lisätä liikennettä kanavissasi ja sivustollasi.

Videon viesti voi olla esimerkiksi mainos, tiedote, vinkkejä tai rekryuutisia.

Videoita voidaan myös sarjoittaa, ja suosittelemmekin tekemään useamman Somefilmin kerralla: yksittäisellä postauksella kun ei vielä saada suuren suuria tuloksia, annamme näistä myös määräalennuksen!

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
BRÄNDIFILMI

Brändifilmi on tarinallinen, tunteita herättävä ja vahvasti käsikirjoitettu brändivideo, jonka tarkoituksena on puhutella kohderyhmää mielikuvilla, vertauksilla ja tarinoilla.

Puhutaan isoista asioista, maalataan isolla pensselillä, luodaan tunteita, joita yrityksestäsi haluat herättää, tuodaan esiin arvoja, joita edustatte.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
YRITYSFILMI

Yritysfilmi on informatiivinen, mutta samalla myös tunnelmallinen ja juuri sinun yrityksesi brändin näköinen esittelyvideo. Videolla tuot esiin yrityksesi, ihmiset sen takana, arvopohjaa sekä palvelu- tai tuotetarjoomaa.

Myös yritysfilmi on iso, käsikirjoitettu kokonaisuus, mutta sisällöltään konkreettisempi kuin brändifilmi.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
INFOBOOSTI

Älä selitä, äläkä varsinkaan oleta, vaan näytä videolla kuinka helppoa ja tehokasta ohjelmistoasi, alustaasi tai mobiiliappiasi on käyttää. Unohda vaikeaselkoiset ohjeet, ja näytä videolla, miten tätä niin sanotusti ajetaan. Infoboostilla autat myös potentiaalista asiakastasi ymmärtämään yhä paremmin ohjelmistosi toimivuutta ja hyötyjä, ja helpotat samalla ostopäätöstä.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
VIDEOIDEN JÄLKITUOTANTOPALVELU

Jokaisen älypuhelimella saa kuvattua videokuvaa, mutta valmiiksi video tulee vasta editointipöydällä, jossa tarina nivotaan kokoon.

Kuvaa siis itse materiaalit, toimita ne meille ja pian saat valmiin, huippuhienoksi editoidun videon. Säästät aikaa, rahaa, hermoja ja saavutat markkinoinnillasi parempia tuloksia laadukkaasti jälkituotetulla videolla.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HEIMO PHOTOS – VALOKUVAUSPALVELU

Heimo Photosin kautta tarjoamme videokuvausten yhteyteen myös valokuvauspalvelua. Tarjoamme täyden palvelun valokuvauskokonaisuudet, kuten yrityskuvat, henkilöstökuvat, tuotekuvat tai mainoskuvat myyntisi ja markkinointisi tueksi.

Yhdistä näppärästi kuvauspäivään, ja tuota kerralla matskuja pidemmäksi aikaa.

Katso lisää →

Pyydä tarjous →
KOULUTUSBOOSTI

Työnantajabrändin viestinnällä pidät yrityksesi jatkuvasti pinnalla työnhakijamarkkinoilla ja se näyttäytyy kiinnostavana ja haluttuna työpaikkana.

Työnantajabrändin markkinoinnin tavoitteena on paitsi houkutella työntekijöitä, houkutella juuri niitä työntekijöitä, jotka jakavat yrityksen arvomaailman. Näin esim. rekrytointikustannuksia säästyy, kun juuri oikeat tekijät löytyvät helpommin ja henkilöstön vaihtuvuus vähenee.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →

Jokainen asiakkaamme on osa Heimoa. Tämä tarkoittaa sitä, että videotuotannon aikana rakennamme luottamuksen huipputasolle. Tahdomme, että prosessi on jo itsessään elämys asiakkaalle, ja lopputulos tyydyttää täysin niin, että voisimme istahtaa yhdessä nuotion äärelle koska tahansa hymy huulillamme.

Tämän vuoksi tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun kaikille tuotannoillemme.

8 TAPAA, JOLLA VIDEOTUOTANTO TUKEE KASVUA VUONNA 2023

VAIKUTTAVUUS. 92%

markkinointiammattilaisista on nostanut videon tärkeäksi osaksi markkinointistrategiaansa.

SITOUTTAVUUS. 82%

markkinointiammattilaisista on saanut ihmiset sitoutumaan yrityksen sisältöihin tehokkaammin videoiden avulla.

INFORMATIIVISUUS. 94 %

markkinoijista kertoo videon auttaneen tuotteen tai palvelun ymmärrettävyyden lisäämisessä.

TRENDI. 82%

kaikesta verkkoliikenteestä ja 75 % mobiililaitteilla kulutettavasta liikenteestä tulee olemaan videoita vuoteen 2022 aikana

ROI. 87 %

yrityksistä on sitä mieltä, että video tuottaa hyvän ROI:n (pääoman tuottoaste, return on investment) suhteutettuna asetettuihin tavoitteisiin.

TEHOKKUUS. 84 %

kuluttajista on tehnyt ostopäätöksen tuotteesta tai sovelluksesta katsottuaan sitä käsittelevän videon.

LAADUKKAAT LIIDIT. 86 %

markkinoijista kokee videon auttaneen heitä generoimaan laadukkaita liidejä.

BRÄNDITIETOISUUS. 88 %

ihmisistä haluaisi nähdä enemmän videosisältöä brändeiltä vuonna 2022.

(Lähteet: Cisco 2021, Wyzowl 2022)