Heimo Films

Somemainonta-sarja (insert otsikko myöhemmin)

Opi yhdistämään somemainonnan ja videot tehokkaasti tuloksia jyskyttäväksi kokonaisuudeksi.

(Sarjan nimi here) tarjoaa ajatuksia ja ideoita siihen, miten yhdistät tehokkaan ja kustannustehokkaan somemainonnan, sekä ylivoimaisimman sisältöformaatin, eli videot toimivaksi kokonaisuudeksi. Sarja poistaa mainonnan aloittamisen esteitä vastaamalla yleisiin kysymyksiin, auttaa alkuun, antaa konkreettista käytäntöön vietävää ja toisaalta myös tarjoaa tietoa ja oivalluksia kokeneemmallekin mainostajalle. Sarjan sisältö on rakennettu tukemaan erityisesti B2B-asiantuntijayritysten somemainontaa videon keinoin.

Mainonta on tehokkaimmillaan silloin, kun sisältönä toimiva video tukee mainonnan tavoitetta, mainoskanavan vaatimuksia ja soveltuu kanavan muun sisällön joukkoon, kuitenkin siitä edukseen erottuen ja positiivista huomiota herättäen.

Sarja sisältää kolme jaksoa:

1. Videot somemainonnassa yleisesti
2. Somemainonta rekrymarkkinoinnissa & työnantajabrändäyksen työkaluna
3. Somemainonta myynnissä

Jaksoissa perehdytään mm. siihen, millainen on hyvä somemainosvideo on hyvä, viihteen ja asiantuntijasisällön suhteeseen, eri mainoskanavien eroihin, videomainonnan analytiikkaan, tärkeimpiin mittareihin, mainonnan eroavaisuuksiin suhteessa orgaaniseen sisältöön ja videomainontaan myyntiprosessin eri vaiheissa.

Sarjassa aiheista keskustelevat Heimo Filmsin toimitusjohtaja Eetu Kamppuri, sekä SiteKick Oy:n somemainonnan asiantuntija Jimi Iikkanen.

Tilaa ensimmäinen osa välittömästi sähköpostiisi alta löytyvän lomakkeen kautta. Seuraavat jaksot, ja ehkäpä pienen yllätyksen toimitamme sinulle seuraavien päivien aikana! 

TILAA VIDEOSARJA SÄHKÖPOSTIISI

Tsekka videolta, mitä tuleman pitää.

Tilaamalla videosarjan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.