Heimo Films

TYÖNANTAJABRÄNDIN VIESTINSÄ: VIDEOT PÄREIKSI -VLOGISARJA

2020-luvun puhutuimpia, ja toisaalta myös tärkeimpiä teemoja kaikessa yritystoiminnassa on työnantajabrändi. 🔥

Kysymykset, kuten: ”Onko meillä hyvä olla töissä?” ”Miksi?” ”Miksi ei?” värittävät keskustelua, kun kovimmat, nuorempien sukupolvien osaajat arvottavat työpaikkansa muidenkin asioiden, kuin kilpailykykyisen palkan perusteella.

Olennainen osa tätä kokonaisuutta on työnantajabrändin viestintä, johon tehokas keino ovat erilaiset videot. Videot päreiksi on neliosainen, äärimmäisen konkreettinen vlog-sarja, jossa puretaan neljä toteuttamaamme, työnantajabrändin viestintään liittyvää videota nimenmukaisesti kappaleiksi: millaista viestiä tai tunnelmaa on haettu, miten se on toteutettu visuaalisesti ja miten tavoitteessa onnistuttiin.

Vlog-sarjan tavoite on, että saat konkreettisia ja käytäntöön vietäviä vinkkejä ja omaan työnantajabrändisi viestintään, sekä toivottavasti myös kipinän siihen, miten vaikuttavasti ja sytyttävästi työnantajabrändiä voi videoiden avulla viestiä.

Vlogista ilmestyy 4 osaa, jotka saat sähköpostiisi viikon välein, tilaa ilmaiseksi alta. Tervetuloa mukaan! 🔥

 Heimo Films Oy on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja käytämme henkilötietojasi vain tilisi hallinnointiin ja meiltä pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen. Tilaamalla hyväksyt, että ajoittain saatamme haluta ottaa sinuun yhteyttä kertoaksemme sinua mahdollisesti kiinnostavasta sisällöstä tai tarjouksista. Tutustu Heimo Filmsin tietosuojaselosteeseen täällä

TYÖNANTAJABRÄNDIN VIESTINTÄ HEIMON BLOGISSA