Skip to content Skip to footer

Klipeistä kertomukseksi –
Videoiden jälkituotanto

Kuvaa videomateriaali itse vaikka älypuhelimella ja lähetä materiaalit meille –
editoimme videon valmiiksi!

Jokaisen älypuhelimella saa kuvattua videokuvaa.

MUTTA

valmiiksi video tulee vasta editointipöydällä, jossa tarina nivotaan kokoon.

Kuvaa siis materiaalit, toimita ne meille ja pian saat valmiin, huippuhienoksi editoidun videon. Säästät aikaa, rahaa, hermoja ja saavutat taatusti parempia tuloksia laadukkaasti jälkituotetulla videolla.

Esimerkkivideon kaikki materiaali on kuvattu OnePlus 7 -puhelimella.

🔥 KLIPEISTÄ KERTOMUKSEKSI -JÄLKITUOTANTO PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

– videon leikkauksen – laadukkaan teemaan sopivan taustamusiikin – kevyen värimäärittelyn (videokuvan korjaus, kuten kirkkaus, valkotasapaino …) – videon tekstittämisen – kevyen logoanimaation – muun mahdollisen animoidun tekstigrafiikan (tietyn sanoman korostaminen) – valmiiseen vedokseen yksi muutoskierros veloituksetta! 100% tyytyväisyystakuu!*
Kiinteä hinta: 350 € + alv 24 % / video
* Jokainen asiakkaamme on osa Heimoa. Tämä tarkoittaa sitä, että videotuotannon aikana rakennamme luottamuksen huipputasolle. Tahdomme, että prosessi on jo itsessään elämys asiakkaalle, ja lopputulos tyydyttää täysin niin, että voisimme istahtaa yhdessä nuotion äärelle koska tahansa hymy huulillamme. Tämän vuoksi tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun kaikille videotuotannoillemme.
VIDEON PITUUS
Sosiaalisessa mediassa toimii parhaiten 1-2 minuutin mittainen klippi, jotta katsojan huomio pysyy yllä. Klipeistä kertomukseksi -jälkituotantopalvelun kautta tilatun valmiin videon maksimipituus on 10 minuuttia. Mikäli kyseessä on esimerkiksi keikkataltiointi tai aikamääreestä pidemmän YouTube-videon editointi, olethan meihin yhteydessä ennen tilausta. Käsittelemme nämä tapaukset tapauskohtaisesti.

Vinkkejä laadukkaan videon kuvaamiseen

Valaise video hyvin, niin jälkituotanto on helpompaa.

VALAISTUS

Huolehdi, että valoa on riittävästi ja se tulee oikeasta suunnasta. Vältä siis esimerkiksi suoraan valoisia ikkunoita vasten kuvaamista!

Mitä vähemmän ääntä pitää jälkituotannossa korjata, sitä laadukkaampi on lopputulos.

ÄÄNI

Jos videolla on puhetta, puhu selkeästi ja riittävän kovaa. Huolehdi myös, ettei häiritsevää taustamelua kuulu ainakaan kovin paljoa.

Pystyyn kuvatun videon editointi on haastavaa.

PYSTY VAI VAAKA?

Kuvaa videot aina vaakatasossa, ellei niiden ainoa julkaisukanava ole Instagram. Muissa kanavissa pystyyn kuvatut videot näyttävät ikäviltä.

Jälkituotanto yhdistää eri kuvakulmista kuvatut klipit kokonaisuudeksi.

KUVAKULMA(T)

Haluat näyttää hyvältä, valitse siis kuvakulmat edustavasti! Ota videota useammasta eri kulmasta ja paikasta. Kiinnitä huomiota mys videon taustaan.

Videota voidaan vakauttaa jälkituotannossa, mutta kuvan vakautus on silti tarpeen.

VAKAUS

Aseta ja tue kamera tukevalle tasolle, jos et omista kuvausjalustaa. Nykyisissä puhelimissa on hyvät kuvanvakauttimet, mutta jos kuva tuntuu siltipomppivan, voi kättä tukea esimerkiksi seinää vasten käsivaralta kuvatessa.

TILAUS & TIEDOSTOJEN LÄHETTÄMINEN

Vaihe 1. Lähetä tiedostot

Huom! Odota maltillisesti tiedostojen latautuminen. Tiedosto on ladattu onnistuneesti, kun siihen ilmestyy vihreä oikein-merkkikuvake. Isojen tiedostojen lataamisessa saattaa kulua useampi minuutti. Tiedostojen latautuessa voit täyttää jo vaiheen 2 tiedot, mutta lähetä tilaus vasta kokonaisuudessaan silloin, kun kaikissa ladatuissa tiedostoissa on vihreä oikein-merkkikuvake.

Vaihe 2. Täytä yhteystietosi ja muu mahdollinen tieto videoon liittyen

Lähetetty tilaus on sitova. Lähetämme teille valmistuneen videovedoksen viikon kuluessa tilauksesta sähköpostiinne. Mikäli muutostoiveita ei ilmene, viimeistelemme videon julkaisuvalmiiksi, lähetämme lopullisen version ja sen jälkeen laskutamme teitä.

Muista hyväksyä ehdot, muussa tapauksessa lähettäminen ei onnistu!
Varmista, että ennen "lähetä"-napin painamista kaikki tiedostot ovat latautuneet onnistuneesti.
  • Asiakkaiden suusta kuultua
Heimo Films taikoi Linnean laivareissun materiaaleista yhtenäisen kokonaisuuden, johon ei oltaisi omin taidoin päästy. Videossa onnistuttiin tuomaan esiin juuri Linnean luonteelle ominainen hauska fiilis ja hyvä meininki!
Anna / Linnean Tubekanava

Heräsikö kysmyksiä jälkituotantoon liittyen? 🔥

Soittele Tuotantopäällikölle, niin jutellaan lisää!
Tuotantopäällikkö Tagelin profiilikuva