Heimo Films

Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan webinaariin!

Webinaari, joka kokoaa myynnin, markkinoinnin ja työnantajabrändin
yhden pöydän ääreen.

Myynti, Markkinointi ja Työnantajabrändi yhdessä kasvussa -webinaari kokoaa eri alojen kivenkovat ammattilaiset paneelikeskustelu -henkiseen tilaisuuteen, yhden pöydän ääreen.

Webinaarin kantava teema ovat ihmisten kokemukset, ja niiden merkitys eri liiketoiminnan osa-alueilla, oli kyseessä sitten asiakaskokemus, kokemus yrityksestä työnantajana tai kokemus brändistä yleisesti. Nämä teemat liittyvät kiinteästi toisiinsa, mutta edelleen valitettavan harvoin ne noudattavat samaa strategiaa. 

Webinaarissa 27.10. klo 9-10 stagen ottavat haltuun Henna Paakinaho (markkinointi, Solita), Toni Rantanen (myynti, Triuvare) ja Siiri Laaksonen (työnantajabrändi, TalentBee). Keskustelua vie eteenpäin Heimon oma Eetu Kamppuri.

Ilmoittaudu alta  tähän maksuttomaan webinaariin!

MYYNTI, MARKKINOINTI & TYÖNANTAJABRÄNDI YHDESSÄ KASVUSSA -WEBINAARI 27.10. KLO 9-10

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä mahdollisesti sinua kiinnostavissa tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Webinaarin osallistujalista jaetaan webinaarin järjestämisessä mukana oleville yrityksille ja tietoja käsitellään Heimo Films Oy:n, Triuvare Oy:n, Solita Oy:n ja TalentBee Oy:n tietosuojakäytänteiden mukaisesti.