Case: Nokeval

Asiakastarina: Nokeval Oy

Nokeval arvostaa Heimon helppoutta, ammattitaitoa ja ymmärrystä B2B-markkinoinnista

Nokeval Oy on jo kunnioitettavan yli 40-vuotisen matkan läpikäynyt yritys, joka kehittää IoT-mittalaitteita ja pilvipalveluratkaisuja eri toimialoille olosuhdevalvontaa varten. Nokevalin toiminnassa avainsana on mittaaminen, jonka avulla yritys osaltaan osallistuu paremman, turvallisemman ja kestävän elämän luomiseen.

Nokeval päätyi luottamaan Heimon ammattitaitoon, kun etsi toteuttajaa asiakasreferenssivideoille.

Sanna Koivunen ja Riikka Kontio Nokevalin markkinoinnista kertovat yhteistyöstä Heimo Filmsin kanssa
Nokeval X Soupster – Refeboosti+ (1 min video)

Nokevalin vakuutti Heimossa paitsi heimolaisten ammattitaito ja laadukas työn jälki, mutta myös asiakaslähtöinen lähestymistapa videotuotannon tekemiseen.

Ilahduttavaksi koettiin myös verkkokaupasta käynnistynyt osto- ja laskutusprosessi, joka eteni sujuvasti ja vauhdikkaasti, lähestulkoon automaattiselta tuntuen, ja siirtyi siitä näppärästi tuotannon suunnitteluun ja aikataulujen sopimiseen. 

– Heimo on sopinut Nokevalille erityisesti sen takia, että he ymmärtävät tosi hyvin B2B-myynnin ja -markkinoinnin tarpeita, kiteyttää Nokevalin markkinointiasiantuntija Sanna Koivunen.

Nokeval on hyödyntänyt Refeboosti+ -videoita ja niiden eri versioita monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin tukena. Markkinoinnissa Refeboostit ovat päässeet mm. somelevitykseen ja verkkosivuille ja myynnissä niitä on käytetty osana myyntimateriaaleja ja päästy esittelemään myyntitapaamisissa.

Videoista tehtiin myös tekstitetyt kieliversiot kansainvälisiä markkinoita varten.

– Koetaan, että ollaan saatu todella laadukkaat referenssivideot, jotka on meillä tosi merkittävässä roolissa myynnissä ja markkinoinnissa, kiittelee Nokevalin markkinointi- ja viestintäjohtaja Riikka Kontio.

– Suosittelen Heimoa kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja vaivatonta videotuotantoa ja haluavat työskennellä ammattitaitoisen ja intohimoisesti omaan työhönsä suhtautuvan tiimin kanssa, Koivunen sanoo.

Nokeval X HMSHost Finland – Refeboosti+ (2 min video)
Nokeval X Soupster– Refeboosti+ (15 sek mainosvideo)

Kiinnostuitko
videotuotannosta?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.