Heimo Films

Videomarkkinointi tukee asiakkaidemme kasvua

Tutustu työnäytteisiimme & asiakkaidemme kokemuksiin Heimosta.

VIDEOMARKKINOINTI KASVUSI SYTYTYSPALANA

Videomarkkinointi on oikein tehtynä yksi voimakkaimmista markkinoinnin keinoista, tavoittelit sitten uusia asiakkaita, vahvistuksia henkilöstöösi tai tunnettuutta brändillesi. Yksin laadukas video ei riitä, vaan se pitää myös jaella ja hyödyntää oikein, jotta markkinoinnillinen hyöty saadaan siitä irti.

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Heimo Filmsin kanssa, sekä myös työnäytteitä toteuttamistamme projekteista.

Heimo Filmsin toiminta ja kyky auttaa asiakkaita liiketoiminnan haasteissa perustuu huolelliseen tuotteistukseen. Referenssiosiossa esittelyssä on muutamia kärkituotteitamme.

CASE-ESIMERKKEJÄ TOTEUTUKSISTA

CASE: EKO EKO x VIHREÄ VUOHI
Refeboosti+

Refeboosti, eli asiakasreferenssivideo on Heimon ehdoton lippulaivatuote, koska se on erittäin monipuolinen työkalu myyntiin ja markkinointiin.

Vihreisiin siisteystuotteisiin erikoistunut asiakkaamme Eko Eko Solutions luottaa vahvasti referenssien voimaan, ja tilasi kerralla sarjan asiakastarinavideoita, joissa valokeilaan pääsivät tyytyväiset asiakkaat.

Eko Eko sai videomarkkinoinnilla hienoja tuloksia, verkkokaupassa tuotteita myytiin jopa loppuun huimassa ajassa, ja Heimo sai yhden tyytyväisen asiakkaan lisää!

Lue lisää Refeboosti+ -tuotteesta →
Pyydä tarjous →
CASE: GRUNDIUM
Rekryboosti

Tärkein yksittäinen tekijä yrityksen kasvulle ovat ihmiset. Kun kasvua haetaan aggressiivisesti, on paitsi tärkeää saada riittävästi uutta väkeä taloon, myös saada juuri oikeat ihmiset taloon.

Grundium tuotti kanssamme erilliset rekrytointifilmit sekä toimiston että tuotannon puolelle. Molemmissa videoissa tähtenä olivat yrityksen omat kasvun mahdollistajat, työntekijät.

Rekryboostien ympärille on helppoa rakentaa esimerkiksi kokonainen videomarkkinointi-kampanja. 

Lue lisää Rekryboosti -tuotteesta →
Pyydä tarjous →
CASE: TRIUVARE
Työnantajabrändifilmi

Työnantajabrändin suunnitelmallinen ja aktiivinen viestintä laskee rekrytointikustannuksia ja pitää yrityksen potentiaalisten työnhakijoiden top-of-mindissä. Videomarkkinointi on tähän mitä tehokkain taktinen toimenpide.

Triuvare on luottanut Heimoon lukuisissa videotarpeissa. Heillä tarve rekrytoinneille on käytännössä jatkuva, ja erityisesti tällaisille yrityksille isomman tuotannon vaativa työnantajabrändifilmi on oiva investointi.

Tarinallinen työnantajabrändifilmi esittelee yritystä työnantajana laajasti, tuo esiin sen arvomaailmaa ja työpaikkakulttuuria ja pyrkii jäämään mieleen vetoamalla myös katsojan tunnepuoleen.

Lue lisää Työnantajabrändifilmi -tuotteesta →
Pyydä tarjous →
CASE: SEAPACK OY
Yritysfilmi

SeaPack Oy:n yritysfilmillä haluttiin tuoda esiin paikallisuutta sekä yrityksen vahvoja ympäristöarvoja.

Heti videon alkussa mentiin suoraan asiaan, katsojan arvoihin vetoavalla tavalla.

Kun huomio on saatu kiinnitettyä, kerrotaan enemmän myös yrityksen toiminnasta näyttävällä kuvituskuvalla ja grafiikalla höystettynä. Video kuljettaa katsojan läpi koko SeaPackin tuotteiden elinkaaren!

Videoon liittyy siitä hauska tarina, että alun kalastuskohtausta kuvattaessa kala tarttui ihan oikeasti ensimmäisellä heitolla koukkuun, vieläpä täysin sattumalta! Kalajuttu vai ei?

Lue lisää Yritysfilmi -tuotteesta →
Pyydä tarjous →
CASE: VIRPI OKSANEN MUUTOSLKV
Somefilmi

Napakka somefilmi toimii parhaiten ”laumoissa”, eli kun niitä tehdään kerralla useampi. Samalla säästetään myös kustannuksissa.

Heimon pitkäaikainen asiakas, kiinteistönvälittäjä Virpi Oksanen erottuu sähäkällä henkilöbrändillään, ja sen tueksi tehtiin kolme kappaletta somefilmejä. 

Somefilmejä voidaan hyödyntää  videomarkkinoinnissa sekä orgaanisesti että maksetusti esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa Virpin tunnettuuden kasvattamiseksi ja henkilöbrändin vahvistamiseksi.

Lue lisää Somefilmi -tuotteesta →
Pyydä tarjous →
CASE: TOYOTA TAMMER-AUTO
Myyntiboosti

Toyota Tammer-Auto hyödyntää videomarkkinointia monikanavaisesti ja aktiivisesti, ja on luottanut Heimoon tuotantojen osalta jo pidemmän aikaa.

GR Yaris -tykille tehtiin hieman tavallisimmista konsepteista poikkeava Myyntiboosti-esittelyvideo, kun ratin taakse hyppäsi ralliässä Jari-Matti Latvala ja pelkääjän paikalle saatiin Tapparan (silloin vielä tulevia) Suomen mestareita!

Lue lisää Myyntiboosti -tuotteesta →
Pyydä tarjous →

HEIMOSSA MUKANA

... ja monia muita!

OLETKO SINÄ SEURAAVA TYYTYVÄINEN ASIAKKAAMME?

Heimossa on aina tilaa uusille asiakkaille! Palvelumme on rakennettu tukemaan videomarkkinoinnin tavoitteitasi, joten älä pelkää ottaa yhteyttä. Kaupan päälle tarjoamme kokemuksia, jotka saattaat muuttaa käsitystäsi siitä, mitä videotuotannon hankkiminen on.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA HEIMOSTA

Franssila Kylpyhuoneet Oy

Franssila Kylpyhuoneet on hyödyntänyt videomarkkinointia niin rekrytoinnin tueksi, kuin myös myynnin lisäämiseksi asiakasreferenssin avulla. Veli-Pekka kuvaa myös itse paljon materiaalia työn lomassa, ja näistä on saatu näyttäviä videoita Jälkituotantopalvelun avulla!

Smartblock Oy

Isossa roolissa Smartblockin äänieristettyjen puhelinkoppien myyntiprosessissa ovat asiakkaan kokemukset tuotteesta, ja sellainen haluttiin tietysti myös videolle. Myös Heimon omaa myyntityötä tukee toimistossa nököttävä Smartblock, yhteistyö toimii siis molempiin suuntiin!

eTasku Solutions Oy

eTaskun kanssa olemme päässeet työskentelemään monenlaisten videoiden parissa: yhdessä on tehty somemainoksia, asiakasreferenssejä ja myös napakoita ohjevideoita. Videomarkkinointi on isossa osassa eTaskun markkinointisuunnitelmaa, ja tulokset puhuvat puolestaan!

ASIAKKAIDEMME PALAUTTEITA VIDEOMARKKINOINTI -YHTEISTYÖSTÄ

Sami Vatanen / Triuvare
Veli-Pekka Franssila / Franssila Kylpyhuoneet
Jenna Myllykoski / Tampereen Kauppakamari
Mikko Malmivaara / Grundium
Lotta Makkonen / Gallant
Linda Huhtala / MAJ