Tutustu Heimon videotuotantoon

Yrittäjän päivä 2019

Yrittäjän päivän pääjuhlaa vietettiin 5.9.2019 Tampereella. Heimo toteutti tapahtumassa esitetyn ja ennakkomarkkinoinnissa käytetyn Yrittäjän tarina -videosarjan, minkä lisäksi kuvasimme upean pääjuhlan parhaat palat aftermovie-muotoon. Yrittäjä on päivänsä ansainnut!

Bolt Works

Bolt Works halusi esitellää muista henkilöstöpalveluyrityksistä eroavaa työpaikkakulttuuriaan vauhdikkaan ja näyttävän videon keinoin. Videossa pääosassa ovat yrityksen Tampereen teollisuustiimin äijät.

Syke Tribe

Syke tekee vahvaa yhteistyötä ambassador-kumppaneiden kanssa ja tätä haluttiin kuvata videomuodossa porukan yhteisessä koulutuspäivässä. Videon tavoitteena oli näyttää, miten hauskaa ja siistiä on kuulua Sykkeen omaan “heimoon”, ja tässä onnistuttiin!

Diesel Voima

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö halusi lähteä hyödyntämään videota markkinoinnissaan. Tärkeää oli saada välittymään tuntuma siitä, miten yrityksen varavoimakoneet toimivat kaikenlaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Diesel Voimalle oli tärkeää näyttää, miten hyvä tiimi saa asioita aikaan. Meidän näköiset extreme-kuvaukset!

POAS

Pirkan Opiskelija-asunnot on panostanut viime vuosina paljon markkinointiinsa näkyäkseen entistä paremmin kohderyhmänsä, Tampereen aluen opiskelijoiden keskuudessa. Yhteistössä Heimon kanssa syntyi tarinallinen video kertomaan POASin asunnonhakuprosessin helppoudesta, sekä Heimon ilmakuvataituri Jyrin pilotoima asuntokohde-esittely.

Sport & Business Seminar

Sport & Business Seminar on seminaaritapahtuma, joka yhdistää urheilun ja bisneksen. Nuorten jätkien meininki sopi Heimon iloiseen fiilikseen kuin veitsi siihen kuuluisaan voihin. Yhteistyön tuloksena syntyi kevään 2019 seminaarin aftermovie, joka ei jätä ketään kylmäksi!

eTasku

Vallankumouksellisesta kirjanpitosovelluksestaan tunnettu hyppäsi videomarkkinoinnin kelkkaan somemainoksen myötä. Videolla demonstroidaan minuutin aikana, miten paljon sovellus kiireisen yrittäjän arkea helpottaa. Videolla vilahtaa Heimon porukkaa myös näyttelyhommissa!

Kaupin keilahalli

Kaupin keilahallin kolmiosaisessa videosarjassa kerrotaan tarinaa, miten erilaiset ihmiset käyvät viihtymässä keilailun parissa. Omat jaksonsa saavat kaveriporukka, treffeillä olevat sydänkäpyset ja iloinen perhe pienine lapsineen.

Valtteri Lampinen / BO LKV

Liiketoiminnassa yleisesti, mutta varsinkin kiinteistöbisneksessä henkilöbrändistä on nykyään yhä enemmän etua. BO LKV:n Valtteri Lampinen halusi kertoa tarinansa lähestyttävän videon muodossa. Heimo Filmsistä Valtteri löysi sopivan kumppanin, ja yhteistyö käynnistyi.

Pakoputki After Movie

Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan ainejärjestö Pirate ry:n järjestämä Pakoputki-opiskelijatapahtuma, jossa opiskelijat kiertävät Tamperetta bussien kyydissä. Pirate halusi ikuistaa vuoden 2019 tapahtuman videomuodossa, ja Heimon urheat soturit riensivät apuun!

Tinze

Tinze on twerk-tanssin keulakuva Suomessa. Hän inspiroi satoja ympäri Suomea mukaan kokemaan voimaantumisen ja kehopositiivisuuden elämyksiä tanssin kautta. Tätä samaa tunnelmaa haluttiin välittää myös workshop-videossa.

Winter War – Lumi

Vuoden kovatasoisin Crossfit-tapahtuma WinterWar on lajin sanansaattaja Suomessa. WinterWar halusi tuoda neliosaisella videosarjalla esille, miten erilaisia ihmisiä lajin parissa harjoittelee ja miten he saavat energiaa arkeensa treenaamisen kautta.