Heimo Films

Videotuotanto

Videotuotanto kasvun tukena

VIDEOTUOTANTO VAUHDITTAA KASVUA

Heimo Films on kasvua hakevien yritysten videotuotantokumppani. Palvelumme on suunnattu tukemaan kasvavia yrityksiä rekrytoinnissa ja työnantajabrändissä, sisäisessä viestinnässä, myynnissä ja markkinoinnissa.

Videotuotanto kertoo tarinaa sinusta, yrityksestäsi, työntekijöistäsi, tapahtumastasi tai tuotteestasi.
Se tempaa mukaansa, herättää mielenkiintoa ja saa katsojassa aikaan vahvoja tunne-elämyksiä,
jollaisiin muu markkinointi harvoin pystyy. Tämä on edellytys aggressiiviselle kasvulle.

Meille tärkeintä on, että asiakas saa videosta aitoa, mitattavaa hyötyä, eikä vain siistin näköistä videota, jota ei todellisuudessa löydä kukaan.

Oli kyseessä sitten kertaluontoisempi tarve tai koko firman kasvua tukeva videotuotanto,
on Heimo Films kumppanisi.

Myynti on kasvuyrityksen moottori, joka pitää rattaat pyörimässä ja työntekijät kiinni leivän syrjässä. Helpota myyntityötäsi esimerkiksi tuote-, yritys- tai palveluesittelyvideoilla.

Erityisesti kuluttajakaupassa suorat mainokset call-to-actioneineen voivat olla tehokas voimavara tänä hektisenä someaikana.

Parhaimmillaan hyvä video tekee myyjästä lähes tarpeettoman, anna videon tehdä työnsä ja käy klousaamassa kaupat parempaan talteen.

Tarinallinen, arvoja hehkuvaan tyyliin tehty video on loistava työkalu herättämään mielikuvia, joiden avulla asiakas tekee lopulta ostopäätöksensä.

Yritysten on globaalissa maailmassa pidettävä huolta brändistään, ja voimakkain keino viestiä siitä on video. Kasvata tunnettuutta ja käynnistä kasvun moottorit ja kerää parhaat liidit.

Valjasta vaikkapa asiakkaasi kertomaan yrityksesi onnistumisista omilla kasvoillaan referenssivideolla.

Henkilöresurssit ovat jokaisen kasvavan yrityksen tärkein voimavara. Nykyisin pelkän osaamisen lisäksi halutaan, että työntekijät myös sopivat yrityksen kulttuuriin ja arvoihin.

Viestimällä työnantajabrändistä videotuotannon keinoin mahdollistat niiden tekijöiden löytämisen omaan heimoosi, jotka lisäävät bensaa nuotion liekkeihin.

Näyttävällä rekryvideolla puolestaan tavoitat juuri ne hakijat, joista käyt kilpailijoiden kanssa kovaa vääntöä.

Parhaiden tekijöiden hankkimisen lisäksi vähintään yhtä tärkeää on pitää kiinni jo talossa olevista resursseista. Tässä tärkeä elementti on sisäinen viestintä.

Sisäisen viestinnän teemoja voivat olla esimerkiksi arvot, yrityskulttuuri ja yhteiset tavoitteet, tai käytännönläheisemmät toimintatavat ja ja ohjeet.

Mieleenpainuva ja vaivattoman monikäyttöinen video on keino vastata sisäisen viestinnän haasteisiin tavalla, joka jo itsessään viestii yrityksestä. Tällöin sanoma on voimakkaimmillaan ja omaa aikaasi säästyy, kun viesti saadaan kerralla perille koko henkilöstölle..

JÄLKITUOTANTOPALVELU MUUTTAA OMAT KLIPPISI HIENOKSI VIDEOKSI

Heimo tarjoaa myös erillistä jälkituotantopalvelua. Palvelu toimii siten, että kuvaat omat materiaalisi esimerkiksi puhelimella, lähetät ne meille ja vastaanotat valmiiksi editoidun videon.

LISÄBOOSTIA VIDEOTUOTANTOON

Videotuotantoihin on mahdollista hankkia kauttamme lisäksi valokuvaukset kuvauspäivän yhteydessä, videoiden optimointi eri julkaisukanaviin, julkaisusuunnitelmat, videota elävöittävä ilmakuvaus, videon markkinointi puolestasi digitaalisissa kanavissa, voiceover-äänityöt ja tarvittaessa myös näyttelijät.

Jokainen asiakkaamme on osa Heimoa. Tämä tarkoittaa sitä, että videotuotannon aikana rakennamme luottamuksen huipputasolle. Tahdomme, että prosessi on jo itsessään elämys asiakkaalle, ja lopputulos tyydyttää täysin niin, että voisimme istahtaa yhdessä nuotion äärelle koska tahansa hymy huulillamme.

Tämän vuoksi tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun kaikille tuotannoillemme.

7 TAPAA, JOLLA VIDEOTUOTANTO TUKEE KASVUA VUONNA 2022:

VAIKUTTAVUUS. 92%

markkinointiammattilaisista on nostanut videon tärkeäksi osaksi markkinointistrategiaansa.

SITOUTTAVUUS. 82%

markkinointiammattilaisista on saanut ihmiset sitoutumaan yrityksen sisältöihin tehokkaammin videoiden avulla.

INFORMATIIVISUUS. 94 %

markkinoijista kertoo videon auttaneen tuotteen tai palvelun ymmärrettävyyden lisäämisessä.

TRENDI. 82%

kaikesta verkkoliikenteestä ja 75 % mobiililaitteilla kulutettavasta liikenteestä tulee olemaan videoita vuoteen 2022 aikana

ROI. 87 %

yrityksistä on sitä mieltä, että video tuottaa hyvän ROI:n (pääoman tuottoaste, return on investment) suhteutettuna asetettuihin tavoitteisiin.

TEHOKKUUS. 84 %

kuluttajista on tehnyt ostopäätöksen tuotteesta tai sovelluksesta katsottuaan sitä käsittelevän videon.

LAADUKKAAT LIIDIT. 86 %

markkinoijista kokee videon auttaneen heitä generoimaan laadukkaita liidejä.

BRÄNDITIETOISUUS. 88 %

ihmisistä haluaisi nähdä enemmän videosisältöä brändeiltä vuonna 2022.

(Lähteet: Cisco 2021, Wyzowl 2022)

Tiesitkö, että voit ostaa videotuotannon myös suoraan verkkokaupastamme?