Case: Solita

Asiakastarina: Solita

Solitalaiset yrityksen työnantajabrändin tähtinä

Solita on Tampereelta ponnistanut teknologia-alan yritys, joka työllistää nykyisin jo yhdeksässä maassa yli 2000 ammattilaista. Solita on tunnettu siitä, että yritys panostaa paljon työntekijöidensä viihtyvyyteen ja hyvinvointiin, yrityksen kulttuuriin ja työnantajamielikuvaan.

Heimo Filmsin erikoistumista ovat videot työnantajabrändäyksen ja rekrymarkkinoinnin tueksi, joten valikoiduimme luontevasti Solitan kumppaniksi auttamaan näistä aiheista viestimisessä.  

Solitan Recruitment Marketing Lead Hennan kokemuksia yhteistyöstä Heimon kanssa
Solita – Rekryboosti+ -työntekijätarinavideo

Solitalla uskotaan videoiden voimaan EB (employer branding) -markkinoinnissa erityisesti sosiaalisen median ympäristöissä.

Solitan ja Heimon yhdessä toteuttamat videot ovat keskittyneetkin pääasiassa työnantajamielikuvan vahvistamiseen ja rekrymarkkinointiin, ja niiden päätähtinä ovat olleet Solitan omat työntekijät, eli solitalaiset, jotka ovat päässeet jakamaan omia käytännön kokemuksiaan työpaikastaan.

Videoilla on saatu tuotua esiin ihmisiä, kulttuuria ja arvomaailmaa aidolla tavalla, ja niillä on saavutettu haluttua näkyvyyttä ja vaikutuksia mielikuviin. Positiivista palautetta on tullut niin rekrykandeilta kuin täysin ulkopuolisiltakin ihmisiltä.

Heimossa Solitan Recruitment Marketing Lead Henna Paakinaho arvostaa yhteistyön rentoutta ja sujuvaa otetta. Erityisesti kiitosta kerää se, miten heimolaiset ovat onnistuneet luomaan kuvauksiin mukavan ilmapiirin ja auttaneet solitalaisia rentoutumaan kameran edessä, vaikka nämä ovat kuvauksia ennakkoon hieman jännittäneet.

”Sitten he tulivat hymyssä suin kuvausten jälkeen ja hehkuttivat, miten rentoa ja mukavaa siinä kameran edessä oli”, Henna kertoo ja lisää, että jotkut olivat riemuinneet kuvausten olleen ”paras päivä pitkään aikaan”.

Henna nostaa esiin myös järkevän hinnoittelun ja tuotannon tason juuri sosiaalisen median tuotantoihin, ja kiittelee myös B2B-yritykselle hyvin uniikkia mahdollisuutta tilata tuotannot suoraan Heimon verkkokaupasta.

Solita – Työnantajabrändi-aiheinen Somefilmi
Solita – Rekryboosteista koostettu mainosklippi someen

Kiinnostuitko
videotuotannosta?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.