Heimon syksyn yhteenveto ja lähitulevaisuuden kuulumiset

Videotuotantoa rakkaudella, ryhmäkuva

Vuosi 2019 ja samalla 2010-luku lähestyvät vääjäämättä loppuaan, joten onkin aika hieman summata Heimo Filmsin jännittävää ensimmäistä syksyä blogin muodossa, sekä avata hieman, mitä Heimon vauhdikas lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Heimo Filmsin tarinan voidaan sanoa alkaneen syyskuun 12. päivä, kun julkistimme uudistuneen brändimme brändi-illassa yhdessä asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa. Tuota onnistunutta iltaa edelsi kuitenkin kuukausien työ, jonka aikana tehtiin järjestelmällistä työtä uuden brändin eteen.

Brändityö sisälsi pohdintaa yrityksen arvoista, tavoitteista ja siitä, mikä siinä on merkityksellistä meille itsellemme siten, miten tahdomme sen olevan myös asiakkaillemme. Sen jälkeen ajatuksia jalostettiin, syntyivät arvot, visio ja missio, sekä niitä ilmentävä yritysilme. Brändityö on luonnollisesti vielä kesken, mutta toistaiseksi sen voidaan arvioida onnistuneen hyvin, yritys on juuri meidän näköisemme.

Oman itsemme lisäksi olemme tietysti keskittyneet kaikkein tärkeimpään, eli asiakkasiin. Olemme onnistuneet luomaan uusia asiakassuhteita ja syventämään jo olemassaolevia merkittävästi. Videokalustomme koki juuri joulun alla merkittävän päivityksen uuden ykköskameran hankinnan myötä, joten kehitys kehittyy, ja Heimon videotuotantojen loppujälki tulee olemaan 2020-luvulla vielä pari napsua laadukkaampaa!

Loppuvuodesta Heimon sosiaalisen median kanavissa on ollut totuttua hiljaisempaa, mikä johtuu siitä, että yrittäjäviisikkomme on viimeistellyt yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiopintojaan. Ohjelmassa oli 24 tunnin innovointihaaste, parin viikon kuvausmatka Amerikan maalla ja lopulta 19.12. oli meille juhlapäivä, kun tutkintotodistukset vihdoin saatiin kouraan.

No mitäs sitten seuraavaksi?

Heimon lähitulevaisuus on pullollaan jännittäviä asioita. Vielä ennen vuoden vaihtumista muutamme toimistomme uuteen osoitteeseen Tampereen Kalevaan, ja jatkossa meidän löytää osoitteesta Sammonkatu 70, liiketila. 3. Tervetuloa poikkeamaan kahvilla ja turisemaan samalla vaikka videohommista!

Heimon toiminnot ovat myös siirtymässä alkuvuodesta perustettavan Heimo Films Oy -osakeyhtiön alle. Kaikkinensa toiminta ottaa tulevina kuukausina isoja harppauksia eteenpäin, kun aikaa vievä opiskelu-urakka on saatu hoidettua kunnialla pois alta.

Yksi tulevan vuoden mielenkiintoisimmista projekteista on kehittämämme Videokuvaajat.fi-kilpailutusalusta, jonka pilotointi etenee vähitellen. Alustaa kehitetään palautteiden perusteella vielä hiukkasen paremmaksi, ennen kuin olemme valmiita mullistamaan videotuotantojen kilpailutuksen.

Ennen tätä on kuitenkin aika hiljentyä joulun viettoon. Otetaan aikaa hyvin syömiselle, levolle ja tietysti omille läheisillemme.

Heimo Filmsin porukka toivottaa kaikille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja muille blogin lukijoille oikein iloista ja tunnelmallista joulua ja isosti onnea tulevalle vuosikymmenelle 2020!

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää