HEIMONUOTIOLLA: Härkäviikot mahdollistivat hienot rekryuutiset

Työväen juhlana tunnettu vappu on tänään perjantaina, ja sopivasti äärimmäisen työn täyteinen oli myös Heimon huhtikuu. Myyntikoneisto on paukuttanut koko alkuvuoden ahkerasti hommia, ja nyt oli aika sitten lunastaa asiakkaille annetut sytyttävät videolupaukset.

Laskujen mukaan tässä kuussa meillä oli 14 kuvaukset 16 päivän sisällä. Tampereen lisäksi Heimobiili kurvaili Lahdessa, Helsingissä ja Turussa, kahdessa jälkimmäisessä pitkästä aikaa oikein yön yli kestäneellä reissulla.

Iso määrä kuvauksia tarkoittaa tietysti myös isoa määrää edittiä, jota on painettu välillä neljälläkin koneella kerralla.

Kova työ tarkoittaa tietysti myös liikevaihtoa ja kassavirtaa ja sitä, että tavoitteiden mukaista kasvua tapahtuu. Kasvu vaatii aina investointeja, ja meillä niitä on tehty jo pienen kalustonpäivityksen muodossa. Jatkossa mm. äänentallennus on vielä entistä kovemmalla tasolla.

Isoimmat investoinnit liittyvät kuitenkin rekrytointeihin, sillä iloksemme voimme tiedottaa, että olemme kiinnittäneet molemmat työharjoittelijat, Raccen ja Iiriksen Heimoon vähintään kesän mittaisella työsopimuksella! Mahtava juttu, joka mahdollistaa tuotannot entistäkin isommalla volyymilla, animaatiotuotantojen säilyttämisen palvelutarjonnassa sekä lisäksi myös sen, että kaikki heimolaiset pääsevät pitämään aikanaan ansaittua kesälomaa.

\"\"
Racce ja Iiris vahvistavat Heimoa ainakin vielä kesän ajan.

Siinäpä ne tärkeimmät! In other news:

Heimon Jani & Jesse pitävät ensi viikon torstaina, eli 6.5. klo 9:30-11 online-koulutuksen aiheesta Lisää myyntiä videoilla! Jos kuulet nyt jutusta eka kertaa, käy ilmoittautumassa mukaan täältä.

Lisäksi Lahti-Helsinki-Turku-roadtripeistä on tulossa oikein kunnon \”roadmovie\”-tyyppinen vlogi, pysykäähän siis hököllä, jos rennonletkeä behind-the-scenes -matsku kiinnostaa.

Huhtikuussa suurennuslasin alla olivat asiakaspalautteet, ja kyllähän niistä hymy nousee huulille. Keskiarvot ovat olleet korkeat, mutta sanallisen palautteen puolella on silti saatu oivallista kehittävää palautetta, josta on hyvä rakentaa. Tällä viikolla kuvailtiin myös Heimon omia asiakasreferenssejä, joissa tekin pääseette kuulemaan, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet yhteistyöstä.

Munkintuoksu valtaa nenän ja vappusimakin alkaa olla valmista, joten on aika siirtyä vapun viettoon ja palata kameroiden äärelle toukokuun puolella. Vapun jälkeen Heimo pääsee nykyvahvuudessaan viettämään aikaa ensimmäistä kertaa koko kahdeksikon voimin, kun kokoontumisrajoitukset helpottavat, ainakin tällä tietoa.

Aurinkoista ja riemukasta vappua!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää