Heimonuotiolla: Huhtikuusta historian kiireisin kuukausi – vai tuliko sittenkään?

Viikonloppuna kalenterissa käännetään jälleen uusi kuukausi, minkä lisäksi juhlitaan myös työväen juhlaa, eli vappua. Mikäpä olisikaan siis parempi aika istahtaa Heimonuotion ääreen, rauhoittua hetki, ja reflektoida, mitä huhtikuu piti sisällään. 🔥

Kuukaudesta ennakoitiin erityisesti tuotannon puolella työntäyteistä. Kuvauksia oli maaliskuun lopulla paljon, joten editointijonossa oli mukavasti tavaraa heti kuun käynnistyessä. Lopulta ennakko-odotuksissa mentiin kuitenkin jonkun verran metsään. Vedokset saatiin toimitettua hienosti ajallaan, mutta kevät on selkeästi myös asiakkaillemme kiireistä aikaa, koska videot viipyivät kommentointikierroksella melko kauan, eikä niitä tietenkään tällöin päästy jatkamaan ja viimeistelemään.

Kun projektit eivät valmistuneet, siirtyi niiden laskutuskin luonnollisesti eteenpäin, joten huhtikuu oli myös taloudellisen tuloksen osalta Heimolle melko ikävä. Näitä tilanteita varten on onneksi pyritty pitämään kassa kunnossa, joten älkää peljätkö, olemassaolomme ei ole missään tapauksessa millään muotoa uhattuna! 🔥

Se siitä murheilusta, iloisempiin aiheisiin! 🔥

Kuun puolivälissä pidettiin vuoden ensimmäinen kvartaalipäivä, jossa kokeiltiin tällä kertaa hieman uudistettua konseptia, kiitos siitä kuuluu Jyrille ja Sampolle! Uudistetun kvartaalipäivän keskiössä oli dialogi: liiketoiminnan eri osa-alueita: myyntiä, markkinointia, tuotantoa ja kokonaisuutta, käytiin läpi vuoropuhelun keinoin keskustellen mikä meni hyvin, missä on kehitettävää ja päästiinkö tavoitteisiin, sekä asetettiin yhdessä uudet tavoitteet.

Mukavan yhteisen aamupäivän aikana kuultiin myös Sampon tarina oppimissopimuksen muodossa, joten nyt tiedetään taas lisää uusimmasta heimolaisesta. 🔥 Kvartaalipäivässä oli paljon hyviä asioita, mutta myös kehitettävää löytyi, kuten uusissa jutuissa yleensäkin, ensi kertaa odotellessa!

Tiimi toimii ja porskuttaa

Henkilöstöpuolella oli paljon hyviä juttuja ja kehitysaskelia. Kauan kaivatut uudet, ergonomisemmat työtuolit saatiin testattua, valittua ja hankittua, ja heimolaisten selkä- ja niskavaivat ovat vähentyneet heti 60 % (toim. huom. luku suuntaa antava)!

Keväällä juhlitaan myös lähes joka viikko jonkun heimolaisen synttäreitä, onnittelulaulun sanat ja sävel tulevat siis enemmän kuin tutuksi kaikille. Vuorossa olivat tämän kuun aikana Karel ja Eetu, ja seuraavaksi juhlitaan Sampoa ja Veetiä. Synttärit on haluttu tänä vuonna tuoda myös näkyvästi esiin Heimon somekanavissa.

Iloa toi myös pieni pääsiäisloma, jonka aikana jokainen sai ottaa hetken itselleen ja touhuta mitä tykkää. Useamman heimolaisen suunta olikin tiukasti Tampereelta kohti pohjoista, toiset lomailivat rennosti kotioloissa.

Saatiinpa listoille vielä yksi ilon aihe, sillä taloon rekryttiin uusi harjoittelija! Loppukevään, kesän ja alkusyksyn ajan legendaarinen markkinoinnin yksisarvinen tulee olemaan Heimossa kaksisarvinen, kun Jesse saa taisteluparin Heimon markkinointikoneiston 23.5. alkaen.

Markkinoinnista puheen ollen: täysin uudenlaisena juttuna tehtiin neliosainen vlogisarja, jossa käydään läpi tekemiämme työnantajabrändi- ja rekryvideoita, tuotantoprosessia ja kuvallisen kerronnan keinoja. Tilaa säkin sarja sähköpostiisi tästä!

Ai niin, lisäksi Heimo oli yksi 13 kasvuyrityksestä, jotka valittiin mukaan Kasvu Openin Pirkanmaan Kasvupolku®-sparrausohjelmaan. Ohjelma starttaa ensi viikolla, maltamme tuskin odottaa millaista tukea ja sparrausta on tarjolla kasvun tueksi! (Heimon tilinpäätöstiedot tulivat muuten juuri julki, kasvua tehtiin vuonna 2021 peräti 69%!) 🔥🔥

Kiitos siitä, että kuulumisemme kiinnostavat ja käytit aikaasi blogimme parissa. Itseni ja edustamani yhtiön (Heimo Films Oy) puolsta, oikein riemukasta vappua kaikille! 🔥

Kurkkaa, mitä Heimonuotiolle on aikaisempien kuukausien aikana kuulunut!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää