Heimonuotiolla: Kamerat kuumana talvea päin

Heimo vietti lokakuun kiireisissä tunnelmissa. Liiketoiminnallisesti vuosi 2021 ei ole mennyt aivan tavoitteiden mukaisesti, joten hommia on siis vielä tehtävänä tälle tilikaudelle, ja niitä toden totta myös paiskittiin.

Heti kuun alussa myyntiosasto vahvistui, kun Mikko siirtyi Videokuvaajat.fi:n asiakkuuspäällikön paikalta Heimon ydintiimin mukaan. Huippu juttu, tervetuloa takaisin Mikko!

Kuvauksia vietiin läpi yhteensä kymmenet, ja tietysti samaan aikaan videoita painettiin valmiiksi ja viimeisteltiin editointipöydällä, hommaa siis oli varsin riittävästi. Heimolaisten vauhdikasta arkea onkin syksyn aikana ollut mahdollista päästä seuraamaan Instagramissa Somepäivien muodossa. Toivottavasti olette tykänneet!

Kvartaalin vaihduttua kuunvaihteessa, vietettiin Heimossa pitkästä aikaa myös Kvartaalipäivää koko porukalla. Edellinen kvartaalipäivä sattui kesälle, jolloin osa porukasta lomaili. Olipa siis virkistävää kokoontua oikein ajan kanssa koko köörillä puimaan mennyttä ja suunnittelemaan tulevaa!

Kvartaalipäivän lisäksi myös Heimon hallitusviisikko (ei se Suomen hallitus) istahti pitkästä aikaa alas yhdessä juonimaan loppusyksyn ja myös ensi vuoden kuvioita, sekä vähän pidemmänkin aikavälin suunnitelmia.

Yksi hallituskokouksen hedelmä olivat muut henkilöstömuutokset, joita tehtiin myös hieman olosuhteiden pakosta, tulevaan satsaten. Opintojen kiireisin loppusuoran vaihe painaa Raccella päälle, joten yhdessä sovittiin, että syksyn ajan Racce keskittyy täysillä kouluun, ja työtunnit vähennetään minimiin. Näin saadaan miehelle nopeasti ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti koulupaperit kouraan ja kiinnitettyä täysipäiväisesti hommiin! Syntynyttä tuntivajetta paikataksemme saatiin iloksemme William kiinnitettyä taloon täysipäiväisenä työntekijänä.

Kaikkinensa kova työ kantoi lokakuussa hedelmää, vaikka pientä turnausväsymystä tuntuu olevan vähän kaikilla ilmassa. Tämän vuoksi on tärkeää myös kiinnittää huomiota palautumiseen, rentoon yhdessäoloon ja tiedostaa, ettei kukaan ole työkuorman kanssa yksin, vaan hommista selvitään yhdessä, Heimona.

Näiden sanojen myötä oikein hyvää viikonloppua ja miellyttävää marraskuuta kaikille!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää