HEIMONUOTIOLLA: Kesäkuun taikaa

Heimon kesä pyörähti käyhtiin vauhdikkaasti, kun heti mökkireissun jälkeen Racce ja Iiris pääsivät aloittamaan kesätyöt, eli palkkalistoille ihan virallisestikin. Molemmat ovat ottaneet hienosti koppia projekteista, viestinnästä asiakkaiden kanssa ja tietysti myös Heimon yleisestä meiningistä.

Iiriksen osaamisen ympärille saatiin lanseerattua kokonaan uutena palveluna animaatiotuotanto, tsekkaa siitä lisää täältä! Racce puolestaan on hellettä uhmaten viihtynyt kentällä kamera kädessä ja asiakkaita viihdyttäen.

Kesätyöntekijöiden panos onkin olennainen, sillä kesäkuussa käynnistyivät myös ensimmäiset kesälomat. Jani suuntasi kesälaitumille ensimmäisenä, Jessen ja Veetin vuoro koitti juhannuksena.

Toimistolla kuhinaa siis riitti, ja riittää läpi kesän!

Kisahuumaa

Suomen valtasi kesäkuussa EM-kisahuuma Huuhkajien pelatessa historiansa ensimmäistä kertaa EM-lopputurnauksessa. Myös Heimon toimistolla kisahuuma on näkynyt, kun pystyyn laitettiin firman sisäinen kisaveikkaus ja toimiston vanhassa Xboxissa FIFA korvasi ensi kertaa taukotekemistä hallinneen NHL 08:n.

Lisäksi otimme testikäyttöön Porkkanapankin, ja porkkanoita onkin kerätty kilpaa hoitamalla toimiston arkisia, yleiseen viihtyvyyteen vaikuttavia juttuja, vapaa-ajan liikunnalla ja hyvillä yöunilla. Ainakin alku on siis lupaava, hauska lisä työpäiviin!

Kisailut eivät tietystikään ole jääneet vain sisäisiksi, vaan käynnissä on vielä muutaman päivän Heimon eeppinen kesäkilpailu, jonka voittaja palkitaan Refeboosti+-videon toteutuksella, ilmaiseksi! Kilpailuun osallistuaksesi pyydetään sinua kertomaan yrityksesi paras asiakastarina, josta toivoisit videon toteutettavan.

Osallistuhan säkin siis vielä kilpailuun!

Heimo on näkynyt ja kuulunut muutenkin täysin uudella tavalla, sillä parin viikon ajan mainoksemme on pyörinyt valtakunnan puhutuimmassa liikennevälineessä, nimittäin Tampereen ratikassa! Odotamme vielä tuloksia mainonnasta, mutta hienoahan se on aina testailla uusia juttuja. Ootko sä bongannut meidän mainosta?

Oikein mahtavaa kesän jatkoa jengille, lisää kuulumisia taas heinäkuussa!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää