HEIMONUOTIOLLA: Myyntiennätys, oma kuvauspäivä ja uusia tuotantoja putkeen

Heimon helmikuu tarjosi taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaikka kyseessä olikin kalenterin mukaan vuoden lyhyin kuukausi.

Ensiksi ne huikeimmat uutiset: Rikottiin yhden kuun myyntiennätys, ensimmäistä kertaa rikki meni yli 50 000 euroa! Taustalla oli tarkentunut roolitus myyntitiimissä, eli Jani vastaa uusasiakashankinnasta ja Eetu pitää huolta tittelinsä mukaisesti nykyisistä asiakkaistamme. Iso osa tehdystä myynnistä olikin ns. jatkuvia asiakkuuksia seuraavien puolen vuoden ajalle, eli Heimon visiota kohti mennään vankasti!

Tuotantoparven kolmikko pusersi kasaan vielä viimeisiä viime vuoden puolella aloitettuja projekteja, mutta myös uutta tavaraa saatiin linjastolle ja uudenkarhea, loppuvuodesta päivitetty kuvauskalustokin pääsi ulkoilemaan loppukuusta. Kyllä kamera tykkää, kun sitä käytetään! Tästä vauhti kiihtyy, ja maaliskuussa edessä onkin jo useammat kuvaukset, ainakin toivottaasti. Tuoreet hallituksen lockdown-linjaukset varjostavat tietysti myös meidän arkeamme, ja seuraamme jatkuvasti, miten tilanne elää ja kehittyy.

Alkuvuosi on sujunut siitä suotuisissa merkeissä, että työtaakka ja kiire ei ole päässyt kasvamaan joulukuun tasolle, vaan hommia on riittänyt juuri sopivissa määrin ja niitä on saatu jaettua hyvin, kun Raccen tuoma lisäkäsipari on tuonut uusia mahdollisuuksia.

Tuoreimpina heimolaisina Racce ja Veeti pääsivätkin isoon rooliin myös sisäisten matskujen tuotannossa, kun kuun puolivälissä pidettiin pitkästä aikaa Heimon oma kuvauspäivä. Nauhalle tarttui matskua uuteen, talviseen brändifilmiin, mainosvideoihin ja asiantuntija-tietoiskuihin, joita on jo muutama julkaistukin somen puolella. Loppuja matskuja saadaan toivottavasti pian julki, ennen kuin talven korkeat nietokset katoavat lopullisesti.

Kuvausten ohessa tietysti viihdyttiin yhdessä kauniissa, talvisessa luonnossa, paisteltiin notskimakkaraa ja tartutettiin takkeihin tuore savun haju. Pitkä, raskas, mutta kiva ja antoisa päivä!

Lisäksi voisi mainita, että Heimo sai myös ensipuraisun trendilaji padeliin, kun Eetu ja Jesse haastoivat Bolt.Worksin Tampereen konttorin pojat Nokia Padelin kentällä. Turpaanhan siinä ammattilaisilta tuli, että tukka lähti, mutta ensipuraisu on otettu, ja lisää seuraa! Hieno laji, tuo padel. Trendijuttujen maailmaan vihkiytyi myös Jani, jonka juontama podcast-sarja Nuotiocast launchattiin parin ensimmäisen jakson voimin. Käy kuunteleen Spotifystä!

Tsemppiä Heimon seuraajille etäarkeen ja pian koittavaan lockdowniin, kaikki on väliaikaista, jatkuvasti mennään kesää ja parempia aikoja kohti! Mieli kirkkaana ja läheisistä huolta pitäen eteenpäin!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää