Heimonuotiolla: Toukokuussa päästiin keräämään vihdoin kevään työn hedelmiä

Kesä on täällä! 🔥

Kovimmat helteet antavat vielä odottaa itseään, mutta rapsakka asiaan kuuluva kesäsade on huuhtonut katupölyn mennessään ja samalla herättänyt luonnon täyteen kukoistukseensa. Heimon Sammonkadun toimistolle aurinko kuitenkin on paistanut kirkkaasti! 

Ennakoitua hiljaisemman, osittain myös tappiollisen alkuvuoden jälkeen tehdyn työn hedelmiä päästiin viimein lunastamaan. Jopa siinä määrin, että kun koko Suomi ryntäsi toreille juhlimaan Leijonien jyräävää matkaa MM-kultaan, oli meillä tuplasti aihetta juhlaan:

Toukokuussa nimittäin rikottiin firman historian yhden kuukauden liikevaihtoennätys!

Samaan aikaan saatiin sovittua tuotannolle kosolti lisää hommaa, nimittäin myyntitiimikin rikkoi maagisen 50 000 € rajan kuukausimyynnissä toista kertaa tälle kalenterivuodelle. 🔥

Uudet projektit tulevatkin tarpeeseen, sillä kuun lopulla Rasmus \”Racce\” Reijonen sai koulunsa kunnialla pakettiin, paperit ja Vuoden työharjoittelijan stipendin kouraan ja ehti hypätä valmistujaisten jälkeen vielä täysipäiväisesti takaisin hommiinkin. Tuotantotiimin vahvuus on siis tätä nykyä neljä täysipäiväistä huipputekijää!

Kiitos Sampo – tervetuloa Sami!

Henkilöstössä tapahtui muutakin liikehdintää, tällä kertaa työharjoittelijoiden osalta, kun yksi harjoittelu päättyi ja toinen alkoi.

Kiitämme vielä kerran Sampoa ajastaan ja työpanoksestaan Heimossa ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon. Yhdessä päästään vielä muistelemaan ja rentoutumaan ensi viikolla perinteisen mökkireissun merkeissä! 

Samassa ovenavauksessa sisään tuli Sami, jonka työharjoittelu tulee painottumaan enemmän Videokuvaajat.fi -palvelun visuaalisen ilmeen kehittämiseen, materiaalien tuotantoon ja myös digitaalisen markkinoinnin eri työtehtäviin. Tervetuloa siis porukkaan Sami!

Toukokuun aikana Jyri teki ison työn ja järjesti perinteiset HeimoSparrit jokaiselle työntekijälle ja vielä erikseen myös yrittäjäviisikollemme. Näin kaikki saivat rauhallisen tilaisuuden reflektoida omaa kehittymistään ammattilaisina, Heimon kehittymistä työnantajana ja tietysti myös antaa yleisesti risuja, ruusuja ja kehityskohteita siihen, että Heimo olisi entistä parempi paikka kaikille olla töissä.

Isona tavoitteenamme on kehittää Heimosta alan, ja ennen pitkää koko Suomen paras työpaikka, joka mahdollistaa tekijöilleen ammatillisen kehittymisen kohti omia tavoitteita, joten tällainen palaute ja keskustelukulttuurin ylläpitäminen on kullanarvoista.

Se oli tällä kertaa tässä, kiitos siitä, että kuulumisemme kiinnostavat ja käytit aikaasi blogimme parissa.

Me palaamme vielä näissä merkeissä ennen juhannusta pienen välitilinpäätöksen muodossa ennen lyhyttä kesätaukoa. Oikein mahtavaa kesäkuun alkua! 🔥

Kurkkaa, mitä Heimonuotiolle on aikaisempien kuukausien aikana kuulunut!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää