Heimonuotiolla: Unelmoimalla ja yhdessä tekemisellä läpi pimeyden

Huomenna käynnistyy jo joulukuu, mutta Heimonuotiolla katsahdetaan tuttuun tapaan taaksepäin, tässä tapauksessa siis kalenterivuoden toiseksi viimeisen kuukauden tapahtumiin.

Loppusyksy on tavallisesti Heimolla kuin joulupukin pajalla konsanaan: vuoden kiireisintä aikaa. Tämä vuosi ei ole tehnyt poikkeusta, kun sekä myynnissä että tuotannossa paiskitaan hartiavoimin hommia, että tavoitteisiin päästään ja videot saadaan niitä odottaville asiakkaille vielä ennen reilun viikon mittaisia joululomia. Samaan aikaan tehdään tietysti myös asioita jo ensi vuotta ajatellen, jotta heti tammikuussa saadaan koneet käyntiin ja tuotannot rullaamaan. 🔥

Apua annetaan yli \”toimenkuvarajojen\”

Heimon marraskuu startattiin vauhdikkaasti yhteisellä myynninedistämispäivällä, jossa kaikki pääsivät oman valintansa mukaan kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita tai prospektoimaan lisää kiinnostavia yrityksiä myynnin kontaktoivaksi.

Jo aikaisemmin muut ovat auttaneet tarvittaessa tuotantoa kiirekaudella, ja nyt tarjottiin koko porukan voimin auttava käsi puolestaan myyntitiimille.

Oli kyse sitten yhteisen tekemisen tuomasta buustista tai muusta, onnistui myynti-trio marraskuussa sopimaan hienosti tuotantoja vielä loppuvuoden ajalle. Tämä ei ajankohtaan nähden ole ihan itsestäänselvyys, kun monet päätökset siirretään ensi vuodelle. Hatunnoston arvoista toimintaa, siis! 🧢

Verkkosivu-uudistuksen jatkoksi myös Heimon videotuotannon verkkokauppa koki kasvojenkohotuksen, ja tämän kunniaksi laitettiin pientä kamppista pystyyn! Loppuvuoden ajan kaikki verkkokaupan kautta myydyt tuotannot ovat 10 % alennuksessa, joten nyt jos koskaan kannattaa testata maailman helpointa tapaa hankkia videotuotantoa!

Kaupasta napatut videot voi kuvata vaikkapa Heimon tuliterässä studiossa, josta löytyy nyt myös greenscreen. Tarvittaessa saadaan siis videolla esiintyvät tyypit vaikka avaruuteen tai aurinkoiselle hiekkarannalle jopa näin talvipakkasilla!

Verkkokaupan päivityksen lisäksi julkaistiin uusi ladattava opas, joka keskittyy tällä kertaa rekrymarkkinointiin. Lue lisää ja lataa opas itsellesi tästä!

Ensi-iltansa sai myös Heimon uusi yritysfilmi, joka kertoo reilussa kahdessa minuutissa mistä Heimon toiminnassa on kyse ja miksi meidän kanssa kannattaa tehdä hommia. Jos video on syystä tai toisesta vielä näkemättä, pääset tsekkaamaan sen tästä alta:

Yhteisellä tekemisellä unelmia kohti!

Mahtuipa marraskuuhun myös paljon yhdessä tekemistä, uuden oppimista ja palautteen jakamista ja vastaanottamista.

Konkreettinen esimerkki kunnon Heimo-hengestä oli tuotantotiimin yhteinen workshop, jossa William jakoi omaa osamistaan erikoistehosteiden tiimoilta ja opetti muulle tuotantotiimille After Effects -ohjelman saloja. Kivasta aamupäivästä jäi kaikille jotain konkreettista sukanvarteen ja hyvä meininki paistoi ainakin Ratinansuvantoon saakka!

(AE:lla ovat muuten syntyneet mm. yllä olevan yritysfilmin erikoisefektit!)

Vielä ennen vuodenvaihdetta Jyri pitää kaikkien kanssa jo perinteeksi muodostuneet HeimoSparri-kehityskeskustelut, joita varten kerättiin työhyvinvointikyselyn yhteydessä tällä kertaa myös palautetta muilta työkavereilta. Kaikki saavat siis toisiltaan sekä kehuja että rakentavaa palautetta, jonka avulla kehittää taas pykälää parempaa versiota itsestään.

Kuukauden kruunasi Heimon ensimmäinen yhteinen aktiviteetti-iltapäivä. Jatkossa kuukausittain käytetään pari tuntia yhdessäoloon aina jonkun heimolaisen järjestämän aktiviteetin parissa. Aktiviteetti voi olla vaikkapa liikuntaa, leffan katsomista tai oikeastaan ihan mitä tahansa muuta.

Ensimmäisenä järjestelyvastuun otti Heimopäällikkö Jani, jonka johdolla päästiin askartelemaan unelmakarttoja! 🤩 Lopuksi kaikki pääsivät esittämään tuotokset muille, joten samalla vieläpä opittiin taas vähän lisää toinen toisistamme ja toistemme unelmista. 🔥

Loppuvuoden ajalle kalenterista löytyy vielä muutamia vapaita kuvauspäiviä, joten älä epäröi laittaa tilausta tai tarjouspyyntöä sisään. 🔥 Myös alkuvuoden kuvaukset kannattaa varata jo nyt, jotta pränikät markkinointimateriaalit saadaan nopeasti käyttöön heti vuoden alusta! 🔥

Seuraavan kerran Heimonuotiolle istuudutaan jouluisissa tunnelmissa vielä ennen lomille jääntiä. Kiva että viihdyit tämänkertaisen blogin parissa, tsemppiä jouluhulinaan ja loppuvuoden rutistukseen! 🔥

Kurkkaa, mitä Heimonuotiolle on aikaisempien kuukausien aikana kuulunut!

heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_elokuu22_vaaka
Lue lisää