Heimonuotiolla: Vauhdikas alku uudelle vuodelle

Tammikuu startattiin Heimon toimistolla pitkän ja rentouttavan joululoman jälkeen hyvin levänneinä, kinkkua syöneinä ja täynnä virtaa ja intoa.

Uusi vuosi toi blogillekin pienen uudistuksen, kun Leirinuotiolta siirryttiin istumaan Heimonuotion ympärille. Mitäpä sitä missään leirillä hengailemaan, Heimohan me ollaan, eikä mitään retkeilijöitä!

Vuoden vaihtuessa Heimon porukka kasvoi, kun syksyn ajan harjoittelussa ollut Veeti sai paperit koulusta pihalle, pisti nimen paperiin ja aloitti eneimmäisenä Heimon palkallisena työntekijänä. Tuulahduksen pohjoisesta ja annoksen jämptiä Oulun murretta toi lisäksi Rasmus, joka hyppäsi vapautuneeseen työharjoittelijan vakanssiin, niin ikään tuotannon puolelle.

Toimistolla on siis nyt peräti seitsemän raavasta ukkoa, mutta onneksi reilun kuukauden päästä saamme mukaan myös naisellista näkemystä ja otetta, siitä lisää tuonnempana!

Viime vuoden alun tapaisista käynnistymisvaikeuksista ei ollut tietoakaan, vaan koko porukka on ollut täystyöllistettynä. Lisäkädet ja hommien organisointi ovat lisänneet myös työtehoa paljon. Lisäksi toimistolle saatiin kauan odotettu kolmas editointikone ja muutama lisänäyttö, joten kyllä taas kelpaa painaa hommia!

Vuoden ensimmäinen kuvausreissu kaukomaillekin, ihan Savoon asti, saatiin hoidettua kunnialla, yhteistyössä ihanan yhteistyökumppanin Helena Riihituvan kanssa.

Pieniä haasteita ilmeni kuitenkin matkaan lähtemisen kanssa, kun uljas Heimobiili ei meinannut lähteä käyntiin. Mitä tästä opimme?
Jos käytössä on webasto, älä jätä ilmastointia automaatille, kun käytät sitä. Säikähdyksellä kuitenkin selvittiin ja matkaan päästiin ajoissa, kiitos upeasta palvelusta kuuluu siis Toyota Tammer-Autolle!

Uusi vuosi toi uusia juttuja

Tammikuussa päästiin aloittamaan, viimeistelemään ja suunnittelemaan monia huikeita projekteja, mutta myös itsellemme ehdittiin tekemään.

Karel ja Jesse puuhasivat verkkosivuille faceliftin. Nyt sivut ovat selkeämmät, palvelevat asiakasta entistä paremmin ja helpottavat myös videopalveluiden ostamista. Verkkokauppaankin tuotteistettiin uusia palvelukokonaisuuksia, käy kurkkaa! 😉

Jani laittoi liikkeelle ajatuksen Nuotiocast-podcastista, jonka ensimmäiset jaksot julkaistaan jo helmikuun aikana. Castissa päästään kuulemaan erilaisten yrittäjien tarinoita ja kokemuksia moninaisista näkökulmista, joten kiinnostavaa sisältöä on varmasti luvassa. Itse asiassa ensimmäistä jaksoa äänitetään juuri parhaillaan tätä kirjoittaessa. Seuraa Heimon somekanavia, niin pysyt ajan tasalla!

Uusien tuotannon käsien myötä Eetu on päässyt entistä enemmän leipälajinsa, asiakkuuksien hoitamisen pariin. Heimon asiakkaille onkin kilahtanut jo yksi asiakaskirje sähköpostiinsa, ja jatkoa seuraa aina parin viikon välein, jo ensi tiistaina siis seuraavan kerran.

Uusi, toivottavasti mahtava vuosi 2021 on siis saatu käyntiin, vanhoja juttuaja kehitettyä, uusia juttuja vireille ja kliseisesti: Tästä on hyvä jatkaa!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää