Heimonuotiolla: We\’re back!

Kesä on kääntynyt väistämättäkin nyt syksyn puolelle, ja myös Heimon officella palattu työmaalle kaikki sylinterit sauhuten. Myös kesän ajan hieman taukoa pitänyt Heimonuotiolla-blogi palaa elokuun, ja vähän koko kesänkin kuulumisten muodossa eetteriin.

Heimon vakkarikuusikko pääsi viettämään, kukin tahoillaan kesän aikana ansaittuja lomia. Isona mahdollistajana tälle toimivat kesätöissä läpi Suomen suven huhkineet Racce ja Iiris, jotka kantoivat vastuuta hienosti. Nyt syksyn tullen kumpikin ehtii onneksi hetken lomailemaankin. 🙂

Kesälomat olivat kova juttu ja akkuja on saatu latailtua, mutta pelkästään iloisissa merkeissä kesän jäljiltä ei silti oltu. Elokuussa ja heinäkuussa myynti nimittäin laahasi selvästi tavoitteista jäljessä. Ennalta oltiin osattu toki jo varautuakin, että lomakausi on haastavaa aikaa, mutta sen suuruus yllätti silti jonkun verran.

Syksyksi riittääkin siis nyt kosolti myytävää, kuvattavaa ja editoitavaa, että tavoitteisiin päästään!

Uusi kärkituote ja vahvistuksia rivistöön ja kalustoon

Syksy toi mukanaan myös suurehkoja muutoksia, kun päätimme terävöittää liiketoimintaamme vielä astetta enemmän. Jatkossa Heimo tulee toimimaan vahvasti Refeboosti-referenssivideopalvelu edellä. Tämä siitä syystä, että ko. tuotteen avulla koemme pystyvämme auttamaan asiakkaita kaikista parhaalla ja monipuolisimmalla tavalla. Refeboosti tukee sekä myyntiä että markkinointia, ja siinä avainroolissa on luottamus ja sen kasvattaminen joka on Heimon toiminnassa tärkeä arvo.

Muustakaa tuotannosta emme luovu, joten huoli pois! Kaikenlaisiin tarjouspyyntöihin vastaamme edelleen erittäin mieluusti. 🙂

Henkilöstön puolella Racce ja Iiris palaavat koulun penkille, mutta suureksi riemuksemme jatkavat Heimossa koulun ohessa hieman pienemmällä työpanoksella! Syntynyttä pienoista tekijävajetta paikkaamaan uutena kaverina liittyi Williamin, joka hyppäsi Heimon völjyyn syyskuun alussa. Tervetuloa William!

Kun tekijöitä nyt siis riittää ja Heimon koko kasvoi itseasiassa kymmeneen henkeen, oli aiheellista tehdä myös pieni kalustopäivitys.

Legendaarinen, Heimon alkumetreiltä asti mukana ollut, toiminnan alkuvaiheen dynamo, eli edittimylly-PC sai väistyä uuden, tuliterän editointikoneen tieltä. Jäämme kaipaamaan tuttavallista, lämmintä hurinaa, mutta emme niinkään bluescreenejä ja ohjelmien kaatumista. Mutta jatkossa siis tykitämme videoitanne valmiiksi kolmella tehokkaalla editointikoneella!

Syyskuun lopulla järjestämme muuten referenssimyynnin kuninkaan, Petri Fagertsrömin kanssa maksuttoman online-koulutuksen. Jos aihe kiinnostaa, ilmoittaudu tästä mukaan!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää