Leirinuotiolla – Elokuussa paukkuivat taas enkat, kohta kurvaillaan!

Elokuu – se piti sisällään paljon ja vähän kaikkea. Levy alkaa vähän toistaa itseään, mutta myös tässä kuussa rikottiin liikevaihtoennätyksiä. Tällä kertaa tosin enkka paukkui noin kymmenellä tonnilla, ja koko kvartaalin tavoitteestakin on näin ollen runnottu maaliin jo yli 80%!

Kuten somea seuranneet tietävätkin, elokuussa harjoittelijamme Mikko paketoi työharjoittelunsa. Miseliinistä ehti tulla näiden kuukausien aikana jo osa vakiokalustoa, ja tällä viikolla toimistolla onkin ollut tavallista hiljaisempaa, kun tuntuu, että yksi olisi joukosta pois. Mikolle vielä tässä kohtaa valtavat kiitokset ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiin, ehkä tiemme vielä kohtaavat!

Kauaa tätä miesvajetta Heimon toimistolla ei kuitenkaan ole, kun saimme kiinnitettyä vielä kuun loppumetreillä Veetin harjoittelijaksi tuotannon puolelle! Tredussa opiskeleva Veeti on Heimon völjyssä tällä erää ainakin jouluun asti. Tervetuloa taloon Veetille!

Kuten luvutkin osoittavat, paiskittiin kuukausi kiivaasti töitä asiakasprojektien ja tietty myös uusien projektien myynnin parissa. Monipuolisista palveluista yksi osoitus olivat hääkuvaukset, jotka Jani kävi napsimassa Savonmualla.

Loppukuusta oli kuitenkin aika katsoa myös sisäänpäin omaa napaa, kun vietimme yhteistä Syksyn Kickstart -viikkoa. Viikon aikana kehitimme porukalla Videokuvaajat.fi:n seuraavia askelmerkkejä, kävimme kuvaamassa omia markkinointimateriaaleja (kuvia ja videoita, näistä lisää hyvinkin pian Heimon kanavissa!) ja kehitimme muita sisäisiä prosesseja.

Kuukausi oli hienoa päättää yhdessä pitkän kuvauspäivän jälkeen hyvän ruoan ja juoman parissa ja samalla antaa Mikon kanssa palaute harjoittelujaksosta puolin ja toisin. Aloittavalle yritykselle oli aika hieno juttu, että päästiin oikein firman laskuun viettämään tällaista iltaa.

Seuraava iso uutinen, jota emme enää malta pidätellä on se, että Heimolle tulee auto! Toyota Tammer-Auton kanssa tehtiin yhteistyötä videotuotannon osalta, ja pyörivätpä Tammer-Auton videot ihan MTV:n kanavilla television puolella asti tällä viikolla. Yhteistyö ei kuitenkaan jäänyt yksisuuntaiseksi, vaan pihaan pian kurvaava Toyota Corolla on Tammer-Auton kautta joustorahoituksella hankittu menopeli. Kuvauksissa ja tapaamisissa kulkeminen helpottuu roimasti.

Syksy on saapunut, mutta sehän ei menoa hidasta! Lisää kuulumisia taas kuukauden kuluttua, tai lähes reaaliajassa Heimon somekanavissa. Pysytään tutkalla!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää