Leirinuotiolla – Heinäkuun kuulumiset

On aika istahtaa jälleen roihuavan leirinuotion ääreen kertaamaan, mitä tapahtui heinäkuun, tuossa keskiarvoisesti Suomen kesän lämpimimmän kuukauden aikana Sammonkadun toimistolla ja kuvauskeikoilla.

Kesäkuun blogissa iloitsimme siitä, miten ensimmäiset kesälomat vietettiin alkukesästä. Sama teema jatkui myös heinäkuussa, ja nyt kaikki heimolaiset ovat päässeet viettämään vähintään viikon ansaittua lomaa. Jokaisesta ukosta on nähnyt, että loma tuli rankan kevään jälkeen todella tarpeeseen, ja nyt energiaa painaa on taas aivan uudella tapaa.

Muutamalla heimoveljellä on vielä jäljellä lomaviikko loppukesällekin, joten syksyllä koko orkesteri pääsee takomaan hyvin levänneenä!

Paukkuja ja satsauksia tuotannossa

Myynnillisesti heinäkuu oli hieman edeltäviä kolmea kuukautta hiljaisempi, mutta tuotannon puolella oli sitäkin kiireisempää. Tai no, ei nyt loppujen lopuksi niin hiljainen, kun loppukuusta tehtiin Heimon historian suurin yksittäinen kauppa. Isoon kokonaisuuteen sisältyy myös digitaalisen mainonnan toteuttaminen, joten tällä kertaa päästään kokeilemaan asiakkaiden kanssa uuttakin!

Mutta niin, siihen tuotantoon. Heinäkuussa tehtiin käytännössä koko toteutus useammalle aiemmin sovitulle projektilla, sisältäen suunnittelun, kuvauksen ja editoinnin. Kamerat reissasivat ympäri lähimaakuntia ja edittikone lauloi kirjaimellisesti yötä päivää. Paikoin tuotanto suorastaan ruuhkautui, varsinkin kun päävastuuta editistä kantavat Karel ja Eetu olivat vuoron perään lomailemassa. Verrattain iso tiimimme auttoi kuitenkin tässäkin, ja koko kuuden tekijän sakki pääsi auttamaan ruuhkan purkamisessa – tästäkin selvittiin!

Kun valmistuneita projekteja saatiin laskutettua, tarjoutui meille jälleen mahdollisuus investoida riihikuivaa rahaa asiakkaidemme saamaan laatuun. Kakkoskameran virkaa toimittanut ja valokuvauksissa palvellut Canon sai tehdä tilaa uudelle Sonyn kameralle, jolla saadaan astetta kirkkaampaa ja tarkempaa manishottia, myös niihin valokuviin.

Videokuvaajat.fi tuli kaapista

Ydintoimintamme ohessa kehittämämme Videokuvaajat.fi -palvelu on ottanut toden teolla tuulta alleen, ja se on avattu nyt ensimmäisille beta-käyttäjille, jotka koostuvat tässä vaiheessa videon tuottajista. Jyri ja Mikko tekivät ison urakan, soittelivat tuottajia läpi ja nyt sivustolle on rekisteröitynyt jo kymmeniä käyttäjiä! Syksyn aikana palvelu avataan myös asiakkaille, jolloin nähdään, miten idea lähtee toimimaan ja mitä pitää vielä kehittää.

Jos olet videoiden tuottaja, käy luomassa yrityksellesi palveluun tili! Tästä jutusta et halua jäädä ulkopuolelle!

Vielä on kesää jäljellä, tai niin ainakin kirjoitushetkellä taivaalla näyttää. Nautitaan viimeisistä lämpimistä kuukausista, pidetään huolta lähimmäisestä ja mennään kohti tulevaa valoisin mielin! 

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää