Leirinuotiolla huhtikuu 2020 – Posin kautta ja glada vappen! + Heimonuotiolla-vlogi

Huhtikuu vetelee viimeisiään, ja pian onkin aika vetäytyä ajan hengen mukaisesti koteihin vapun viettoon! Heimolle huhtikuu oli ensimmäinen kokonainen kuukausi etätöiden parissa, ja siihen mahtuikin monenlaista. Edelliskuukauden blogissa tunnelmat olivat jokseenkin synkät ja epävarmat, mutta nopeasti ne asiat muuttuvat.

Aloitetaan negatiivisista, jotta haippia saadaan rakennettua loppua kohden: Kun myynti sakkasi, haimme valtion yrityksille tarjoamia tukia. Mitään ei saatu. Perusteluna oli se, että yrityksemme on vielä niin nuori, ettei meillä ollut esittää näyttöä yritystoiminnan kannattavuudesta ennen kriisioloja. Lisäksi saimme jokin aika sitten kuitenkin innovaatiosetelin Videokuvaajat.fi-palvelun kehittämiseen. Ihan ymmärrettävät perustelut siis, mutta harmittihan se. Tästä ei kuitenkaan masennuttu, vaan..

MURSKATTIIN MEIDÄN YHDEN KUUKAUDEN MYYNTIENNÄTYS!

Tämä yllätti jonkin verran itsemmekin, mutta kai se on uskottava, että alkuvuonna tehty hyvä pohjatyö on alkanut poikia tulosta. Erityisen ylpeitä olemme, että tähän on pystytty tässä nykyisessä tilanteessa, jossa talous seisoo ja mitään ei tehdä.

Avataanpa jonkun verran vielä, mitä lukujen taustalla on, ja jaetaan kunniaa sitä ansaitseville:

Iso merkitys meidän toiminnallemme on ollut alkanut yhteistyö Helena Riihitupa Oy:n kanssa. Helena tarjoaa yleensä promoottoreita, juontajia tai muita edustajia pääosin tapahtumiin, joten kaikkien isojen messujen peruuntuminen oli takaisku. Promootiotyö on kuitenkin saatu nyt nopeasti siirrettyä ihmisten koteihin verkon välityksellä, videoiden avulla. Tapasimme Sport & Business Seminar -tapahtumassa, yhteistyö saatiin nopeasti käyntiin ja nyt autamme asiakkaita yhdessä tuotteiden promoamisessa videon avulla. Jatkoa on luvassa!

Yhteistyövideoiden lisäksi on kuvattu ja editoitu myös muutamia muita, aikaisemmin sovittuja video-caseja kuntoon.

Uusi palvelu ja Heimopäällikön avointakin avoimemmat vlogit

Tässä kuussa saatiin julkistaa myös isoja uutisia, kun Heimo lanseerasi uuden, sosiaalisten etäisyyksien aikakauteen sopivan palvelun! Kyseessä on Klipeistä kertomukseksi -jälkituotantopalvelu, joka toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että asiakas kuvaa itse videoklipit esimerkiksi puhelimella, lähettää ne meille verkkosivujemme kautta ja vastaanottaa valmiiksi editoimamme, laadukkaan videon! Palvelu vastaa siis hyvin tilanteeseen, jossa kuvauksia ei ole ainakaan kovin isolla porukalla turvallista tehdä, mutta viestin koetaan välittyvän liikkuvana kuvana parhaiten. Lisäksi se ei sido asiakasyrityksiltä isoja resursseja, koska hintaa videon editoinnilla on ainoastaan 250 €.

Toistaiseksi on saatu hyvää palautetta ideasta, katsotaan, miten lähtee toimimaan!

Meidän Heimopäällikkömme Jani päätti palata videobloggauksen ihmeelliseen maailmaan, ja hänen Heimonuotiolla-vloginsa ovat olleet nähtävillä myös Heimon kanavissa. Vlogeissa Jani kertoo avoimesti ja suorasanaisesti yrittäjän arjesta, ajatuksista ja tuntemuksista, joita elämä ja erilaiset tilanteet tuovat vastaan.

Tuorein episodi julkaistaan tänään, ja se tulee tässä:

Näiden positiivisten tunnelmien sävyttämänä tahdomme toivottaa seuraajakunnalle oikein riemukasta vappua! Pitäkää suuresta juhlasta huolimatta järki päässä, etäisyydet kunnossa ja pysykää terveenä!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää