Leirinuotiolla – Kesäkuussa päivitettiin kalustoa, myytiin ja aloiteltiin kesälomia

Heimon kesäkuu 2020 rullasi lähes yhtä aurinkoisissa merkeissä, kuin ulkona vallitseva säätilakin. Huhti- ja toukokuussa alkanut positiivinen kierre myynnin puolella sai jatkoa, ja sovittuja uusia tuotantoja kertyikin lähes toukokuun ennätyskuukautta hipovissa määrin.

Tuotannon puolella kesäkuu oli äärimmäisen kiireistä aikaa, kun kamerat rullasivat ympäri eteläistä Suomea lähes päivittäin ja editointikoneet pauhasivat kuumana valmista materiaalia maailmalle puskien. Siistiä, kun on hommaa, ja jälkihän oli tietty sitä kuuluisaa manishottia!

Mukaan mahtui myös panostusta hyvän asian puolesta, kun olimme jeesaamassa tuotannon osalta maksuttomassa Elämän Äärellä -verkkokurssissa. Kurssilla tarkastellaan sisäistä hyvinvointia monelta eri kantilta. Päänsisäiset asiat ovat olleet myös Heimossa pinnalla kevään aikana, joten tämä tuntui meille tärkeältä kohteelta olla avuksi.

Jo viime blogissa mainitun verkkokaupan avajaiset koittivat heti kuun vaihteessa, ja kiinnostus kauppaa kohtaan on ollut laajaa. Kävijöitä kaupassa on käynyt tasaisesti koko kesäkuun ajan. Ymmärrettävä on toki, että uusien toimintatapojen sisäistäminen alalla ottaa aikansa, mutta luotto on kova, että pian trafiikki kääntyy myös kaupaksi!

Vehkeistä homma jää jatkossa kiinni entistä vähemmän, kun päätimme investoida hyvien kuukausien tulosta uuteen kalustoon. Päivitysvuorossa olivat äänilaitteet, ja nyt kalustokaapista löytyy kunnon tallennin ja puomimikrofoni, joilla saadaan spiikit talteen haastavammissakin olosuhteissa.

Nuorille yrittäjille kova juttu on ehdottomasti myös se, että pääsemme pitämään heti ensimmäisenä keväänä pari viikkoa palkallista kesälomaa mieheen. Ensimmäiset äijät jäivät lomille kesäkuussa, ja vuorot vaihtelevat pitkin kesää. Tästä huolimatta bisnes ja ennen kaikkea tuotannot pyörivät koko kesän, minkä mahdollistaa tiivis ja leveä tiimimme.

Näissä merkeissä palataan jälleen ensi kuun vaihteessa, siihen asti, pysykäähän linjoilla. Kiinnostavaa sisältöä on tulossa Heimon kanaviin pitkin kuumaa kesää!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää