Leirinuotiolla – kuulumiset helmikuulta 2020

Mennäkseen eteenpäin, pitää välillä pysähtyä katsomaan myös sillä tavalla sopivasti taaksepäin. Me päätimme, että hyvä keino tähän on blogimme, jossa voimme samalla kertoa kuluneen kuukauden kuulumisiamme myös teille, rakkaat lukijat. Blogissa pyrimme kertomaan toiminnastamme mahdollisimman avoimesti, sekä onnistumisista, että niistä ei niin hyvin menneistä jutuista.

Helmikuu lähti vauhdikkaasti liikkeelle, kun meidän Eetu lähti kumppanimme Bolt Worksin kanssa reissuun. Ohjelmassa oli henkilökunnan reissu Tallinnaan, ja tästä haluttiin tietysti aftermovie. Reissun satoa nähtävissä hyvinkin pian!

Muuten helmikuun iso kantava teema oli myynti. Kun uuden osakeyhtiön perustamisasiat, muutto uuteen toimistoon ja sisäinen järjestäytyminen saatiin tammikuussa jiiriin, oli seuraava etappi saada firman kassaan rahaa.

Avoimuuden nimissä, Heimon vuosi on lähtenyt myynnin osalta yllättävän nihkeästi käyntiin. Helmikuussa tässä aktivoiduttiin, videota aidosti kaipaavia kontakteja löytyi ja kalenterit täyttyivät nopeasti asiakastapaamisista. Moni näistä eteni tarjousvaiheeseen saakka, mutta ei johtanut kauppoihin syystä tai toisesta. Ilman hyvää tiimiä joku olisi voinut lannistua, mutta meidän klaanimme sisäinen tsemppi oli sellaista, josta voisi moni ottaa mallia!

Merkit ovat kuitenkin kääntyneet kevätauringon kanssa yhtä matkaa positiivisiksi, ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Hyvä osoitus siitä, että lannistumaton tekeminen kannattaa, vaikka välillä tulisi lunta tupaan.

Koulutusta, uusia naamoja toimistolle ja web-defenssit

Helmikuussa Heimon porukka hankki myös koulutusta eri osa-alueille, näistä valtava kiitos ja suositus asianomaisille: Referenssimyyntiguru Petri Fagerströmille, Novice Oy:n julkisten kilpailutusten asiantuntija Antti Savolalle ja After Effects -taituri Kirill Sultanshinille. Nyt pystymme palvelemaan uusia ja nykyisiä asiakkaita entistäkin paremmin, ja myös kehittämään tuotantopuolta entistäkin näyttävämmäksi.

Lisäksi saimme uutta osaamista ja ilmettä toimistolle, kun työharjoittelijamme Mikko hyppäsi Heimon palvelukseen. Mikko on opintojensa loppusuoralla oleva tradenomiopiskelija, joka paiskii hommia erityisesti myynnin ja markkinoinnin parissa. Meidän värikkääseen porukkaamme uusi tulokas on sulautunut heittämällä!

Edelleen kehitysasteella olevan Videokuvaajat.fi-alustan työstäminen etenee kaiken muun toiminnan ohessa. Alustan jatkokehityksen rahoittamiseksi haettiin helmikuussa myös innovaatioseteliä, jonka avulla saadaan hankittua kovaa koodia alan ammattilaisilta.

Seuraajillemme yksi näkyvä, ei niin aurinkoinen helmikuun tapahtuma olivat verkkosivuihimme kohdistuneet hyökkäykset. Haittaohjelma oli päässyt lisäosan kautta sivuillemme, mikä johti siihen, että somessa jaetut linkit näyttivät aivan jotain muuta, kuin niiden piti. Hyökkäykset saatiin tällä viikolla blokattua, toivottavasti lopullisesti. Haluamme vielä korostaa, että esimerkiksi asiakkaidemme tai muiden sidosryhmien tiedot eivät ole olleet missään vaiheessa vaarassa. Haitat ovat olleet käytännössä vain kiusallisia.

Kaikkinensa helmikuu tarjosi taas paljon uutta ja ihmeellistä. Nuorten yrittäjien arki alkoi asettua uuteen muotoonsa, tavattiin paljon uusia hienoja ihmisiä mielenkiintoisista yrityksistä ja saatiin alulle uusia projekteja.

Aurinkoista kevään odotusta!

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää