LEIRINUOTIOLLA: Vuosi pakettiin kasvun kiilto silmissä

Heimon joulukuu, ja samalla ensimmäinen toimintavuosi 2020 tuli päätökseensä reilu viikko sitten. Meno ei joulun lähestyessä hidastunut, vaikka ansaitut, vajaan kolmen viikon joululomatkin ehdittiin viettämään.

Bisnespuolella kuukauteen lähdettäessä tavoitetahdissa oltiin onnistuneen syksyn ansiosta melko hyvin, mutta kaupankäynnin odotettiin hieman rauhoittuvan \”vajaan\” kuukauden vuoksi. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan tavoitteet paukkuivat jo puolessa kuussa ja niistä mentiin komeasti yli!

Tuotannossa pääpaino oli editoinnissa, ja kaikki pääsivät tekemään osansa. Yhteen hiileen puhaltamisen tunne oli suorastaan liikuttava, kun koko porukka pääsi Karelin organisoimana vuoron perään edistämään asiakastöiden valmistumista, jotta lomille päästään ajoissa niin, että yksikään deadline ei pauku yli.

Pientä väsymystä oli ilmassa, mutta kun kaveria autetaan ja tsempataan, niin kaikesta voi selvitä. Editointien lisäksi kuvauksissa juostiin lähes päivittäin, joten alkuvuodestakin riittää painettavaa edittipöydällä.

Ensimmäisen vuoden tulos oli sen verran hyvä, että päätimme investoida isosti tulevaisuuteen. Kalustovarastoon tuli uutta dronea, GoProta, kameran runkoa ja muuta tuotantojen tehoa nostavaa. Lisäksi tuotantoparvelle saadaan lähipäivinä uusi uljas editointikone, jolloin resurssit saadaan vieläkin parempaan käyttöön.

Isoin satsaus tulevaan liittyi kuitenkin henkilöstöpuoleen, kun syksyn ajan Heimossa esimerkillisesti harjoittelijana työskennellyt Veeti signattiin taloon täysipäiväisesti. Iso juttu Veetille, mutta jopa vielä isompi askel Heimolle!

Kasvun eteen laitetut resurssit eivät jääneet tähänkään, vaan strategista puolta sparraamaan saimme kasvu-ukoksi Yrjö \”Ykä\” Koskisen! Ykä käy vankan kokemuksensa turvin sparraamassa Heimon porukkaa satunnaisesti stepeissä kohti suuria tavoitteita ja tuo myös ulkopuolista näkemystä toimintaan.

Yksivuotista taivalta juhlittiin tietysti synttäreillä! Suunnitellun kaltaisia isoja synttäri-/pikkujoulukemuja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille ei sattuneesta syystä voitu järjestää, joten juhlat pidettiin etänä streamin muodossa.

Streamissa kuultiin heimolaisten kokemuksia vuoden varrelta, yrityksen alkutaivalta läheltä seuranneen Elina Mervivön muistoja sekä huipennuksena huippupuhuja Mika Poutalan motivaatioluento. Kiitos vielä kaikille osallistujille!

Streamin jälkeen vietettiin pienimuotoisia pikkujouluja hyvän ruoan parissa ja suunnattiin joululomille, kukin tahoilleen.

Uuteen vuoteen suunnataan kovat tavoitteet piipussa, kun liikevaihtotavoitteeksi on linjattu 360 000 euroa. Ensimmäisellä tilikaudella Heimo vaihtoi vajaat 200 000 €, joten tavoite on heittämällä tehtävissä, mutta työtä se tietty vaatii. Tässä apuna on vahvistunut kalusto ja henkilöstö, kun Veetin lisäksi myös uusi harjoittelija Rasse saatiin mukaan völjyyn kevään ja mahdollisesti kesänkin ajaksi.

Tästä se taas lähtee, menestystä vuoteen 2021!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää