Lisää myyntiä videoilla

Hei myynti- ja markkinointitykit! Tuleeko teillä jo hyödynnettyä videoita myynnin työkaluna?

Uskallan väittää, etteivät videot ole enää nykypäivänä pelkästään joku höpöhöpöjuttu, jolla saadaan markkinoinnissa pelkästään sitä surullisenkuuluisaa, globaalia valuuttaa, eli näkyvyyttä. Näkyvyydellekin on toki yrityksen markkinoinnissa oma paikkansa, mutta tässä seuraavassa esimerkissä me rakennamme sinulle konkreettisen myyntiprosessin videoiden ympärille. Videot kannattaakin ottaa osaksi yrityksen myyntistrategiaa esimerkiksi seuraavasti:

🔥 Ennakkomarkkinoinnissa ja kontaktontivaiheessa olemassa olevan tyytyväisen asiakkaan sana saadaan kuuluviin asiakastarinavideon muodossa. Lähetä potentiaaliselle uudelle kohderyhmän asiakkaalle esimerkiksi LinkedInissä viestiä ja linkkaa video mukaan.

Tsekkaa lisätiedot Heimon Refeboostista täältä:

https://kauppa.heimofilms.fi/tuote/maksavan-asiakkaan-sana-kuuluviin-refeboosti/

🔥 Myyntitapaamisessa kättä pidempänä apuna toimii esimerkiksi palvelu- tai tuote-esittelyvideo, jolla avataan palvelun/tuotteen hyödyt asiakkaalle. Näin asiakas saa itse havainnoida ja oivaltaa asioita, joka on tutkitusti merkittävästi ostopäätökseen ja mieleen jäämiseen vaikuttava seikka. Näin korona-aikana homma toimii simppelisti niin, että pistät näytönjaon päälle ja laitat video pyörimään, tai lähetä videon linkkinä ja pyydät asiakasta katsomaan sen. Helppoa!

Lisätiedot tarkoitukseen sopivasta Myyntiboostista täältä:

https://kauppa.heimofilms.fi/tuote/lisaa-tapaamisia-lisaa-myyntia-myyntiboosti/

🔥 Tarjousvaiheessa lisäarvoa, ainakin kiitosten perusteella, on tuonut puhelimella kuvattu simppeli videotervehdys, jossa avataan asiakkaalle tarjouksen sisältö vielä omilla kasvoilla ja sanoilla. Kuvaa video puhelimen etukameralla, käy läpi tarjouksen pääkohdat ja tee ostamisesta asiakkaalle helppoa, lataa video YouTubeen ja linkkaa se tarjouksen oheen sähköpostiin.

Videot ostajan näkökulmasta

Entä jos asiaa mietitään ostajan näkökulmasta ja kuvitellaan, että olet nyt ostajana liikenteessä? Onko mielestäsi ostopäätös helpompi tehdä, jos tietoa on riittävästi ja monipuolisesti saatavilla läpi ostoprosessin? 🤔

KYLLÄ VARMASTI ON! Myös tutkimukset sen osoittavat, että jopa 80% ihmisistä on tehneet ostopäätöksen katsottuaan esimerkiksi tuote-esittelyvideon.

Tarjolla lisää tietoa aiheesta!

Jos kiinnostuit videoiden hyödyntämisestä osana myyntiprosessia, niin meiltä on tulossa aiheeseen liittyen Lisää myyntiä videoilla -online-koulutus torstaina 6.5. klo 9:30-11. Hinta on pyöreät nolla euroa, eli viemme ainoastaan 1,5 tuntia aikaasi ja takaamme, että saat setistä monta hyvää, konkreettista ideaa työkalupakkiin käyttöösi.

Sytyttävin terveisin

Jani Bieck

Heimopäällikkö

(Lähteet: Cisco 2018, Optinmonster 2016-2019, Wyzowl 2019, Aberdeen Group 2015, Animoto 2018, Hubspot 2018, Forbes 2018)

refeblogi2
Lue lisää
eetu_blogi
Lue lisää
IMG_7080
Lue lisää