Meidän Heimo: \”1,5 vuotta heimolaisena ja päivääkään en vaihtaisi\”

Tervehdys nuotion ääreltä!

Alotetaan napakalla esittäytymisellä. Täällä kirjoittelee Veeti, Heimossa toimin tuotantopuolella ja pääasiassa jälkituotannon hommissa. Toukokuussa tulee ikää mittariin 20 vuotta, mielenkiinnon kohteina mm. urheilu ja musiikki. Mainittakoon vielä, että parisuhdestatus on sinkku. Ja kaikki viestintäkanavat ovat auki rakkauskirjeille.

Sitten itse asiaan.

Ensimmäinen vuosineljännes kääntyy jo kohta loppusuoralle ja viime vuoteen verrattuna tekemisen taso Heimolla on noussut selvästi ylöspäin. Kun katsoo taaksepäin, huomaa heti paljon asioita mitä nykyään teemme fiksummin ja tehokkaammin. Suunta on siis selvästi oikea! Olemme yhdessä tiiminä onnistuneet hienosti kehittämään prosesseja ja toimintaa joka osa-alueella.

Nuorena yrityksenä meillä on myös paljon kehityskohtia ja opittavaa, mutta myös halua oppia ja tehdä kasvun eteen vaadittavaa työtä. Alkuvuoden aikana on noussut tapetille viestinnän ja dokumentoinnin tärkeys. Siinä on vähän lipsuttu ja pitää palata sen osalta takaisin ruotuun.

Tuotannon puolella on hiottu prosesseja ja tehty hyvällä asenteella hommia. Alkuvuosi on ollut välillä kiireinen, mutta on ollut myös rauhallisempia hetkiä. Kuvauskalenteri täyttyy koko ajan ja tälläkin viikolla kalenteriin on merkattu kolmet kuvaukset. Fiilikseni tulevasta ovat todella hyvät ja odotan innolla mihin me tämän vuoden aikana oikein pystytäänkään!

Kohta tulee 1,5 vuotta täyteen heimolaisena ja päivääkään en vaihtaisi pois. Olen saanut hienoja uusia ystäviä, joiden kanssa viihtyy loistavasti myös työn ulkopuolella. Esimerkiksi pian päästään porukalla katsomaan Pyrinnön naisten korispeliä ja eiköhän me piakkoin oteta Janin kanssa myös Kaijakan karaokelava haltuun taas pitkästä aikaa.

Heimossa on ihmisen hyvä olla.

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää