Meidän Heimo: Veeti on viihtynyt Heimossa jo 2 vuotta – ”Prosessit ovat hioutuneet koko ajan paremmaksi ja duunit tehostuneet”

Heimon ensimmäisellä työntekijällä Veetillä tuli hiljattain täyteen kaksi vuotta firman palkkalistoilla. Veeti istahti näppäimistön ääreen muistelemaan matkaansa heimolaisena ja toisaalta myös sitä, miten firman toiminta on kehittynyt vuosien varrella työntekijän näkökulmasta.

Mää oon Veeti ja Heimossa toimin pääosin jälkituotannon hommissa, eli hoidan
edittihommia ja taion asiakkaille mahdollisimman hyviä valmiita videoita!

Mun matka Heimolle alkoi vuoden 2020 alkusyksystä, kun koulussa opettaja vinkkasi mahdollisesta harjoittelupaikasta Heimolla. Opiskelin audiovisuaalista viestintää ja halusin saada opinnot etuajassa maaliin. Heimolla oli tarvetta harjoittelijalle, niin iskettiin kättä päälle ja alettiin hommiin.

Hoidettiin hommat niin komeesti, että valmistuin puoli vuotta etuajassa ja vuoden 2021 alusta jäin palkkalistoille, ollen samalla Heimon ensimmäinen työntekijä. Nyt ollaan tässä, ihan hiano homma!

Heimon kasvu ja kehitys on näkynyt myös työntekijöiden arjessa

Omassa työssäni tulee eniten oltua tekemisissä muun tuotantotiimin kanssa, ja meillä tiimidynamiikka ja yhteistyö kyllä toimii hienosti. Tekemisen meininki näkyy kaikilla, eikä hommia tehdä koskaan puolivaloilla. Autetaan kaveria ja opitaan toinen toisiltamme aina uutta.

Uusina käytäntöinä mukaan ovat matkan varrella ja porukan kasvaessa tulleet muun muassa tiimin omat sisäiset viikkopalaverit ja -suunnitelmat. Prosessit ja johtaminen ovat hioutuneet koko ajan paremmaksi ja duunit tehostuneet, kasvaneesta projektimäärästä huolimatta.

Heimon arvomaailmalla päivittäin eteenpäin

Heimossa on turvallinen ilmapiiri ja mukavat työkaverit. Töissä on mukava olla ja halutessaan duunikavereiden kanssa irtoaa kyllä aina juttua muustakin, kuin työjutuista. Toimintatavat ja ajatusmallit ovat tätä päivää ja hommat sujuu. Ketään ei jätetä yksin!

Heimo on mun silmissä yhteisöllinen toimija, jolle tiimityöskentely on tärkeässä roolissa. Yhteisöön kuuluu myös kumppanimme ja asiakkaamme, joiden kanssa työskentely on yksi tämän työn parhaita puolia. Halutaan luoda mukavia kokemuksia ja hoitaa hommat hyvällä asenteella. Yhdessä hyvä tulee!

Mitään yksittäistä huippuhetkeä ei matkan varrelta tule äkkiseltään mieleen, mutta voisin nostaa esiin vielä muistot ihan alusta ja palata syksyyn 2020. Harjoittelu oli kyllä todella mieleenpainuva, ja oli mukava päästä osaksi porukkaa. Vastaanotto oli parempi mitä osasin kuvitella ja pääsi heti hienosti osaksi porukkaa. Sillä tiellä ollaan edelleen!

Huippua kevään odotusta kaikille, halataan kun tavataan!

\"veeti1_web\"

– Veeti, nuorempi tuotantopäällikkö

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää