TIEDOTE: William Lindberg Heimon pienosakkaaksi!

Heimo Filmsin viisi perustajaosakasta ja yrityksessä vajaan vuoden työskennellyt William Lindberg allekirjoittivat viime perjantaina kauppakirjat, joiden seurauksena William hankki pienen osan yrityksen osakekannasta. Kaikki vanhat osakkaat luovuttivat kaupassa saman määrän osakkeita Williamille.

– Williamin kiinnitys osakkaaksi on Heimolle merkittävä juttu, koska samalla hänestä tulee ensimmäinen perustajaporukan ulkopuolinen yrityksen omistaja. William on osoittanut kovaa halua kehittää itseään sekä firmaa eteenpäin ja tuonut tekemiseen reipasta tekemisen meininkiä sekä laatua tuotantoon, avasi Heimopäällikkö Jani Bieck kauppojen taustoja.

– Kaverin usko Heimon tulevaan kasvuun on myös kova, joten mielellämme sitoutamme tällaisia motivoituneita tekijöitä yritykseemme.

– Ensimmäisestä päivästä lähtien tunsin vahvaa samaistumista ja yhteenkuuluvuutta Heimoa ja sen arvoja kohtaan. Nyt lähes vuoden \”tutustumisen\” jälkeen, voin itsevarmasti ja luottavaisesti sanoa, että Heimo on onnistunut rakentamaan ainutlaatuisen ammattilaisten tiimin ja kehityksen suunta on oikea. Haluan ja aion olla osa Heimon tarinaa vielä pitkään. Tulipa \”virallista\” tekstiä, mutta näin mä tunnen, puolestaan William kertoi omasta aloitteestaan syntyneestä osakekaupasta.

Osakekaupoilla ei ole suoraa vaikutusta yrityksen operatiiviseen toimintaan tai hallitukseen.

Lisätiedot:

Jani Bieck, Heimopäällikkö
jani@heimofilms.fi
+358 44 235 2976

Jyri Lempinen, hallituksen puheenjohtaja
jyri@heimofilms.fi
+358 44 235 4899

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää