Videopäällikkö

Markkinoinnilla saavutetaan parhaita tuloksia silloin, kun sisällöntuotanto on määrätietoista, jatkuvaa ja johdonmukaista. Videopäällikkö on paras työkaverisi sytyttävään videomarkkinointiin. Palvelu tuo oman videomarkkinoinnin ammattilaisen, ja samalla koko Heimon osaamisen yritykseesi joustavalla kuukausipaketilla.

Videopäällikkö 15 h / kk

1 800 € / kk

Kuukausittain 15 tuntia Heimon ammattilaisen työaikaa käyttöösi joustavasti.

15 h / kk -paketilla saadaan tuotettua videot esim. yhteen seuraavista käyttötarkoituksista:
Yrityksen somepreesens / Mainonta / Myynnin tuki / Rekrymarkkinointi

Esimerkkisisältö / kk:

Esim. 1 kpl Rekryboosti+ -rekrytointivideo
(säästö 900 € vs. listahinta)

… tai sitten jotain aivan muuta,
kysy lisää Videopäälliköltäsi!

Videopäällikkö 20 h / kk

2 400 € / kk

Kuukausittain 20 tuntia Heimon ammattilaisen työaikaa käyttöösi joustavasti.

20 h / kk -paketilla saadaan tuotettua videot esim. kahteen seuraavista käyttötarkoituksista:
Yrityksen somepreesens / Mainonta / Myynnin tuki / Rekrymarkkinointi

Esimerkkisisältö / kk:

Esim. 1 kpl Refeboosti+ -referenssivideo
(säästö 700 € vs. listahinta)

… tai sitten jotain aivan muuta,
kysy lisää Videopäälliköltäsi!

Videopäällikkö 25 h / kk

2 750 € / kk

Kuukausittain 25 tuntia Heimon ammattilaisen työaikaa käyttöösi joustavasti.

25 h / kk -paketilla saadaan tuotettua kuukausittain videot esim. näihin kaikkiin käyttötarkoituksiin:
Yrityksen somepreesens / Mainonta / Myynnin tuki / Rekrymarkkinointi tai  jatkuvaan työnantajabrändin viestintään.

Esimerkkisisältö / kk:

Esim. 1 kpl Myyntiboosti+ -mainosvideo JA  1 kpl Somefilmi
(säästö 950 € vs. listahinta)

… tai sitten jotain aivan muuta,
kysy lisää Videopäälliköltäsi!

Kaikki Videopäällikkö-paketit sisältävät aina tutustumisen yritykseesi ja suunnittelun yhdessä kanssasi, videoiden kuvauksen ja editoinnin ja tuen videoiden käyttöönotossa. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Hinnat sisältävät videoihin musiikit musiikkipankista. Hinta ei sisällä mahdollisia näyttelijöitä tai ääninäyttelijöitä, vaan ne laskutetaan erikseen. Hintoihin lisätään Tampereen ulkopuolisista kuvauksista matkakuluna 0,60 € + alv. 24 % / km. Pidemmillä kuvausmatkoilla tilaaja vastaa lisäksi kuvaajan majoituskuluista.

Kenelle?

Videopäällikkö sopii sinulle, jos...

Videopäällikkö tuo markkinointitiimiisi videotuotannon ammattilaisen joustalla, jatkuvalla kuukausisopimuksella.

VIDEOPÄÄLLIKÖN PROSESSI

Miten Videopäällikkö toimii?

1. Aloituspaja
Aloituspajassa sovitaan käytänteistä, keskustellaan tavoitteista ja asetetaan askelmerkit onnistumiselle.
2. Suunnittelu
Videot suunnitellaan 1-2 kk välein yhdessä. Heimon ammattilainen on tukenasi suunnittelemassa tässä kohtaa tavoitteitasi parhaiten tukevia videoratkaisuja. Käsikirjoitamme videot suunnittelun pohjalta ja tarkastutamme kässärit sinulla.
3. Kuvaukset
Kuvauspäivät sovitaan lähtökohtaisesti kiinteiksi per kk / 2 kk -toteutusjakso, näistä voidaan sopia tarvittaessa, tietysti!
4. Editointi
Editoidut vedokset toimitetaan priorisoidusti viikon kuluessa kuvauksista (normaalisti tuotannoissamme toimitusaika 2 vk)
5. Valmista tuli!
Valmiit materiaalit editoidaan muutostoiveidesi pohjalta ja toimitetaan käyttöösi. Toteutunut työmäärä päivitetään.
6. Laskutus
Palvelu laskutetaan kuukausittain. Lisäksi laskutetaan mahdolliset matkakulut ja ulkopuolelta hankitut lisäpalvelut, kuten näyttelijät.
7. Joustavuus
Jos tunteja jää käyttämättä, voidaan ne käyttää seuraavan kuukauden tuotannoissa. Tämä toimii myös toisinpäin. Palvelupakettia on mahdollista korottaa tarvittaessa laajemmaksi lennosta.
8. Tilausehdot
Palvelu on voimassa toistaiseksi, irtisanomisaika on kaksi kuukautta.
9. Pitkäjänteisyys kantaa
4 kk välein pidetään laajempi paja, jossa katsotaan missä mennään tavoitteiden suhteen ja sovitaan tulevasta. Paja ei kuluta pakettisi tunteja.
Previous slide
Next slide

Palvelun edut

Miksi Videopäällikkö?

1

Mikä?

Videopäällikkö on uudenlainen palvelu, jossa hankit jatkuvaluontoisesti Heimon ammattilaisen osaamista ja työaikaa käyttöösi kuukausittain.

2

Suunnitelmallisuus

Palvelun avulla saat kuukausittain laadukasta, tavoitteitasi tukevaa ja suunnitelmallista videomarkkinointia.

3

Sujuvuus

Videopäällikkönäsi toimii aina tuttu heimolainen, joka tuntee yrityksesi ja brändisi. Käytössäsi on kuitenkin koko Heimon tiimin osaaminen ja kalusto.

4

Joustavuus

Palvelu on joustava, tässä kuussa voit esimerkiksi käyttää tunnit rekryvideoon, seuraavassa henkilöstöjuhlan aftermovieen ja sitten vaikka siihen, että editoimme itse kuvaamistasi materiaaleista videoita someen. Tunneilla voidaan myös "pelata" kuukausien välillä.

5

Luotettavuus

Voit luottaa, että kalenterista on jo varattu aikaa sinun tuotannollesi joka kuukausi: deadlinet eivät siis pauku, eikä jouduta myymään "ei-oota".

Veli-Pekka Franssilan (Franssila Kylpyhuoneet Oy) kokemuksia Videopäälliköstä

Videopäällikkö-asiakkaitamme

Kiinnostuitko Videopäälliköstä?

Jatketaan keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä ja katsotaan, millainen paketti vastaa tarpeitasi parhaiten!

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  Millainen paketti sinua kiinnostaa?

  Usein kysyttyä Videopäälliköstä

  Käyttämättä jääneet tunnit siirtyvät automaattisesti seuraavan kuukauden tilaukseen. Laskutus säilyy kuukausittain kiinteänä tuntien käytöstä riippumatta. 

  Kahden peräkkäisen kuukauden työtunneissa voidaan joustaa, kuitenkin niin, että yksittäisen kuukauden työtuntimäärä on korkeintaan kaksi kertaa sopimuksen mukaista työtuntimäärää vastaava määrä.

  Käyttämättömät työtunnit kasaantuvat korkeintaan kahta sopimuskuukautta vastaavaksi määräksi. Tästä määrästä ylimenevät tunnit poistetaan ja ne eivät ole enää käytettävissä. Näin varmistetaan töiden jouheva eteneminen.

  Videopäällikkö-palvelu on voimassa toistaiseksi. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa, irtisanomisaika on kaksi kuukautta (käynnissä olevan kuukauden lopusta laskien).

  Mikäli tilaus peruutetaan ennen sopimuksen alkamispäivämäärää, laskutetaan yhtä kuukausimaksua vastaava summa peruutusmaksuna. Mikäli sopimus peruutetaan sopimuskauden aikana, menetellään irtisanomisajan mukaisesti. 

  Mahdollisista hintamuutoksista tiedotetaan vähintään 3 kk etukäteen. Irtisanomisaikaa noudatetaan näissä tapauksissa normaalisti.

  Varsinaisia taukoja laskutuksellisesti ei tehdä, vaan sopimus tarvittaessa irtisanotaan ehtojen mukaisesti. Työaika yhdeltä kuukaudelta voidaan kuitenkin esimerkiksi jakaa viereisille kuukausille (esim. kesälomakuukaudet). Näissä tapauksessa kuukausilasku on kuitenki joka kuukaudella sama.