Vuosikertomus: 2/4 – Kesätöitä, porkkanoiden keräystä ja keväinen mökkimatka

Joulukuun aikana haluamme muistella blogin puolella Heimon vuotta 2021, joka oli yrityksen toinen toimintavuosi. Muistelut on jaettu neljään osaan kvartaaleittain, ja niitä julkaistaan kerran viikossa, aina jouluviikolle asti.

Tässä toisessa osassa käsittelemme ajanjaksoa huhtikuu-kesäkuu 2021, eli kevään ja alkukesän meininkien muisteluita.

Vuosikertomus, 2. kvartaali

Heimon huhtikuu oli järjettömän kiireistä aikaa, kun kuvauksia oli sovittu ympäri eteläistä Suomea, ja niitä sitten kierrettiin toteuttamassa. Oli meinaan aika haipakkaa!

Kuvauksista kuitenkin selvittiin kunnialla, ja miksipä ei olisi, kun taloon oli saatu uusia, taitavia lisäkäsiäkin työharjoitteluun. Omalta osaltaan vauhdikas huhtikuu oli mahdollistamassa sitä, että molemmat harjoittelijat, Iiris ja Racce saatiin kiinnitettyä myös kesäksi duuniin. Raccelta saatiin apua erityisesti kuvauskentälle, ja Iiriksen osaaminen mahdollisti puolestaan täysin uutena palveluna animaatiotuotantojen lisäämisen Heimon palvelutarjontaan.

Omalta osaltaan kesätyöntekijät mahdollistivat myös kesälomien pitämisen, jotta kaikki pääsivät latailemaan akkujaan.

Vaikka huhtikuu oli kiireinen, pysyi asiakastyytyväisyys kovalla tasolla, ja se olikin tarkan suurennuslasin alla. Palautetta hyödynnettiin tietysti myös kuvaamalla omia asiakasreferenssividoita markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin. Videoita pääset ihailemaan täältä. Kiitos vielä referenssinsä antaneille asiakkaille! 🙂

Toukokuun aluksi Jani ja Jesse pitivät Lisää myyntiä videoilla -online-koulutuksen, johon saatiin varsin mukava osanotto, ja positiivista palautettakin riitti. Poikipa koulutus myös muutamia potentiaalisia asiakkuuksia.

Myynnin puolesta toukokuu oli kuitenkin hieman yllättäenkin hiljainen, itse asiassa vuoden siihen mennessä hiljaisin. Tuolloin epäiltiin kyseessä olleen vain pientä aaltoilua meressä, mutta eihän se lopulta ihan niin mennytkään, vaan koko kesä sujui sen osalta melko rauhallisesti. Arvoon nousivat kuitenkin alkuvuodesta sovitut pidemmän yhteistyösopimukset, joita laskuteltiin kuukausittain, ja näin rauha pysyi maassa ja likviditeetti kuosissa!

Muutenhan toukokuussa kamppailtiin järkyttävän myrskyisiä säitä vastaan, jotka omalta osaltaan haastoivat myös kuvausaikataulujen sopimista. Heimon yhteinen liikuntahetki saatiin kuitenkin vietyä läpi aurinkoisessa säässä, ja myös kauan odotettu mökkiviikonloppu Himoksella päästiin nautiskelemaan hyvässä, hieman jo kesää enteilevässä kelissä.

Mökkiviikonloppu oli taas tärkeä ja hieno kokemus, jonka aikana päästiin kuulemaan kaikkien heimolaisten elämäntarinat ja taustat, sekä tuttuun tapaan viettämään aikaa ja tutustumaan porukalla. Reissun kruunasi mönkijäsafari ja sauna/palju -combo pikkutunneille asti.

Kesäkuuta värittivät ensimmäiset kesälomat, kun Jani, Jesse ja Veeti starttailivat lomiaan. Kesäkuussa käyttöön otettiin myös Porkkanapankki, jonka avulla pyrittiin saamaan toimistoarjessa entistä enemmän hyviä käytäntöjä, kuten kahvin keittoa, tiskikoneen tyhjennystä ja siivoamista rutiiniksi pienillä palkkioilla. Porkkanoitahan sitä sitten kerättiin kauhealla innolla!

Seuraavalla kerralla muistellaan kesän ja alkusyksyn tapahtumia, eli Q3:sta. Tervetuloa mukaan myös viikon päästä!

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää