Vuosikertomus: 3/4 – Referenssit ja henkilöstömuutokset vauhdittivat syksyä

Joulukuun aikana haluamme muistella blogin puolella Heimon vuotta 2021, joka oli yrityksen toinen toimintavuosi. Muistelut on jaettu neljään osaan kvartaaleittain, ja niitä julkaistaan kerran viikossa, aina jouluviikolle asti.

Tässä kolmannessa episodissa käsittelemme ajanjaksoa heinäkuu-syyskuu 2021. Hiljaisemman, ja paljolti lomatunnelmissa menneen heinäkuun jälkeen syksy polkaistiin vauhdilla liikkeelle, ja tuohon ajanjaksoon palaamme vielä kerran.

Vuosikertomus, 3. kvartaali

Syksyyn Heimossa päätettiin pitkällisen pohdinnan jälkeen lähteä uudella, selkeällä liiketoimintakärjellä. Tätä oli jo kesän aikana jumpattu ja testailtu, mutta nyt päätettiin panostaa kaikkemme referenssivideoihin, eli Refeboosteihin. Tämä siksi, että koimme näistä videoista olevan erityisen paljon hyötyä asiakkaidemme myynnille ja markkinoinnille, minkä lisäksi meille on myös muodostunut melkoisen vahva rutiini siihen, että saamme asiakkaan asiakkaasta parhaan terän videolla esiin.

Referenssikärki saatiin launchattua äärimmäisen komealla tavalla, kun järjestimme Lisää myyntiä referensseillä -online-koulutuksen. Erityisen komea se oli siksi, että mukaan saatiin referenssimyynnin Suomen ehdoton kuningas, Petri Fagerström. Mukaan saatiin yli 200 kiinnostunutta osallistujaa, ja webinaari oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Tästä saatiin myös hyviä eväitä jatkoon!

\"\"
Koulutuksen jälkeen hymyt herkässä!

Uusi kärki näyttikin heti voimaansa, sillä syyskuu oli myynnillisesti vuoden siihen asti toiseksi paras, ja tällä hetkellä näyttää, että koko vuoden kolmanneksi paras. Hiljaisemman kesän jälkeen tuli rutosti täytettä myös kuvauskalenteriin, ja tekemistä riittikin koko orkesterille taas. Tämä vaati myös reagointeja henkilöstöpuolella. Iiriksen ja Raccen kesätyöt päättyivät, mutta molemmat saatiin kiinnitettyä Heimoon jatkosoppareilla, joskin hieman pienemmillä tunneilla, koulu kun jatkui molemmilla.

Tämähän tarkoitti, että tuotantoon jäi hieman tuntivajetta, joka ei kovien kasvutavoitteiden ja lupaavien myynnillisten signaalien keskellä tietenkää käynyt päinsä. Onneksi verkostoista löytyi tässä kohtaa William, joka oli jo aikaisemmin ilmaissut kiinnostuksensa liittyä Heimoon. Noh, sopparit kuntoon ja uusi mies taloon!

Kun vielä Heimon ihan ensimmäinen työharjoittelija vuoden takaa, Mikko, joka itse asiassa työskenteli jo kevään ja kesän aikana Heimon toimistolla Videokuvaajat.fi:n parissa, halusi päästä näyttämään kyntensä myyntitiimissä, oli Heimon pääluku kasvanut jo kymmeneen.

Eivätkä henkilöstöjutut ihan tähän jääneet, sillä syyskuun lopulla mukana meiningeissä oli myös TET-harjoittelija Eelis! Jälleen hieno kokemus, kun pystyttiin mahdollistamaan videojutuista kiinnostuneelle, taitavalle kaverille mieluinen TET-jakso.

Syyskuun lopulla ratkottiin myös Heimon padel-mestarit, kun vietettiin yhteisiä virkkareita urheilun ja hyvän ruoan merkeissä. Voittajaksi selviytyivät Racce ja Jani, mutta luonnollisesti tärkeintä oli työkiireiden keskellä päästä pitämään yhdessä hauskaa.

\"\"
Padel-mestarit 2021

Heimon vuosikertomukset jatkuvat ensi viikolla vielä viimeisellä osalla, jossa käsittelyssä on loppuvuosi. Tervetuloa siis mukaan vielä silloinkin, ennen joulutunnelmiin siirtymistä!

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää