Vuosikertomus: 4/4 – Heimon pajalla vietettiin vuoden kiireisintä aikaa

Joulukuun aikana haluamme muistella blogin puolella Heimon vuotta 2021, joka oli yrityksen toinen toimintavuosi. Muistelut on jaettu neljään osaan kvartaaleittain, ja niitä julkaistaan kerran viikossa, aina jouluviikolle asti.

On koittanut viimeisen osan aika, ja käsittelyssä ajanjakso lokakuu-joulukuu 2021, eli kvartaalikielellä Q4. Viime vuoden tapaan neloskvartaali oli liikevaihdollisesti vuoden paras, ja vilinää ja vilskettä riitti myös tuotanto-, markkinointi- ja hallintopuolella.

Vuosikertomus, 4. kvartaali

Vuoden viimeinen neljännes käynnistyi lokakuussa henkilöstöuutisilla, kun Heimon kautta aikain ensimmäisenä työharjoittelijanakin tunnettu Mikko hyppäsi täysipainoisesti myyntitiimiin mukaan. Ennen sitä Mikko oli Heimon officella tuttu näky jo Videokuvaajat.fi-palvelun kanssa tehdyn työn parissa.

Mikon liityttyä mukaan oli myyntitiimin pääluku jo kolme, minkä lisäksi myynti sai aikaisempaa järjestelmällisemmin ja suunnitelmallisemmin tukea myös markkinoinnilta, esimerkiksi erilaisten liidinhankinta-kampanjoiden muodossa. Olikin siis vain ajan kysymys, koska hiljaisemman Q3:en jälkeen tärähtää, ja niinhän se sitten lähtikin.

Marraskuu oli myynnillisesti vuoden toiseksi paras kuukausi, ja myös joulukuussa päästiin lähes yhtä koviin lukemiin, vaikka kuukausi olikin pyhien takia hieman vajaa.

Marraskuussa rikottiin myös myynnillinen merkkipaalu, kun yrityksen kokonaismyynti rikkoi puolen miljoonan euron rajan. Joulukuussa oli seuraavan merkkipaalun vuoro, kun tilastoihin saatiin Heimon sadas asiakas.

Kiitos tästä vielä kerran asiakkaillemme, jotka luottavat meihin videotarpeissaan!

Tuotantopuolella kiirettä piti erityisesti lokakuussa, jolloin kierrettiin yhteensä kymmenissä kuvauksissa. Marraskuu sujui enemmän editoinnin parissa, jotta valmista videota saatiin kansalle katseltavaksi. Joulukuussa saatiin ajankohtaan nähden todella mukavasti käyntiin uusia projekteja, joista osa saatiin valmiiksi vielä ennen pukin tuloa ja osa jatkuu sovitusti alkuvuodesta.

Joulukuussa panostettiin tiiviisti ensi vuoteen, paitsi strategian eri osa-alueiden jumppauksen, budjettien suunnittelun ja myynnin suhteen, myös yhteisen mökkireissun muodossa. Himoksen mökillä tuoreemmat heimolaiset William ja MIkko pääsivät jakamaan oman tarinansa muille työkavereille, ja kuulemaan vastaavasti muiden taustoista. Lisäksi viihdyttiin yhdessä paljussa ja saunan lauteilla, otettiin heimolaisesta mittaa paintball-taisteluissa ja kävipä osa porukasta fiilistelemässä myös Manse-rockin legenda Popedan keikkaa.

Viikkoa myöhemmin olivat vuorossa koko Heimon yhteiset pikkujoulut, johon oli kutsuttu myös asiakkaamme ja muut yhteistyötahomme. Ilta Padel Nokiassa oli oikein onnistunut: padel-turnaus saatiin ratkottua sopuisasti, ruokatarjoilut veivät kielen mennessään ja illan kruunasi Eepzin ällistyttävä beatbox-setti.

Loppuvuoden liiketoiminnallisten tavoitteiden täyttyminen menee aivan viime metreille, ja lopputulos nähtäneen vasta ensi vuoden puolella. Kaikkensa on kuitenkin jokainen heimolainen antanut, ja tästä voidaan siirtyä hyvillä mielin joululomille.

Heimossa halutaan mahdollistaa riittävä palautuminen, ajan antaminen perheelle ja läheisille ja työstä irtautuminen, minkä johdosta pidämme toimiston kiinni joulun välipäivät, eli 24.12.-2.1. välisen ajan. Palaamme siis taas työn touhuun maanantaina 3.1.

Oikein rauhaisaa ja tunnelmallista joulua kaikille, kiitos kuluneen vuoden aikana Heimon matkassa olleille ja menestyksekästä vuotta 2022!

Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää
xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää