Kehitä videomainontaasi somessa

Tilaa maksuton webinaarisarja sähköpostiisi ja hyödynnä vinkkimme parempaan videomainontaan somekanavissa.

TILAA MAKSUTON WEBINAARISARJA

KEHITÄ VIDEOMAINONTAASI SOMESSA

Kehitä videomainontaa somessa -webinaarisarja tarjoaa ajatuksia ja ideoita siihen, miten yhdistät tehokkaan ja kustannustehokkaan somemainonnan, sekä ylivoimaisimman sisältöformaatin, eli videot toimivaksi kokonaisuudeksi. Sarja poistaa mainonnan aloittamisen esteitä vastaamalla yleisiin kysymyksiin, auttaa alkuun, antaa konkreettista käytäntöön vietävää ja toisaalta myös tarjoaa tietoa ja oivalluksia kokeneemmallekin mainostajalle. Sarjan sisältö on rakennettu tukemaan erityisesti B2B-asiantuntijayritysten somemainontaa videon keinoin.

Videomainonta on tehokkaimmillaan silloin, kun sisältönä toimiva video tukee mainonnan tavoitetta, mainoskanavan vaatimuksia ja soveltuu kanavan muun sisällön joukkoon, kuitenkin siitä edukseen erottuen ja positiivista huomiota herättäen.

Tilaa ensimmäinen osa välittömästi sähköpostiisi oheisen lomakkeen kautta. Seuraavat jaksot, ja ehkäpä pienen yllätyksen toimitamme sinulle seuraavien päivien aikana.

Tilaamalla sarjan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä sinua kiinnostavissa tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Emme koskaan lähetä roskapostia tai muuta turhaa spämmiä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.

SAAT JAKSOT SÄHKÖPOSTIISI

Sarja sisältää kolme jaksoa:

1. Somemainonta videoilla yleisesti
2. Somemainonta rekrymarkkinoinnissa & työnantajabrändäyksen työkaluna
3. Somemainonta myynnissä

Jaksoissa perehdytään mm. siihen, millainen on hyvä somemainosvideo, viihteen ja asiantuntijasisällön suhteeseen, eri mainoskanavien eroihin, videomainonnan analytiikkaan, tärkeimpiin mittareihin, mainonnan eroavaisuuksiin suhteessa orgaaniseen sisältöön ja videomainontaan myyntiprosessin eri vaiheissa.

Sarjassa aiheista keskustelevat Heimo Filmsin toimitusjohtaja Eetu Kamppuri, sekä SiteKick Oy:n somemainonnan asiantuntija Jimi Iikkanen.

Kiinnostuitko
somevideoista?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.