40+1 kysymystä referenssi-asiakkaalle

Lataa maksuton opas ja hyödynnä vinkkimme myyvään referenssitarinaan.

Lataa maksuton opas

40+1 REFERENSSI-KYSYMYSTÄ

40+1 kysymystä referenssiasiakkaallesi -opas tarjoaa tukun ideoita siihen, miten saat enemmän irti asiakastarinastasi, oli sen toteutusformaatti sitten video, teksti tai vaikka podcast!

Heimo Filmsissä olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita kymmeniä asiakasreferenssivideota, joten uskallamme hyvällä omallatunnolla kehaista, että meiltä löytyy melkoinen kasa kokemuksen tuomaa ammattitaitoa siihen, miten referenssiasiakkaastasi saadaan parhaat puolet esiin ja viesti selkeästi kuuluviin.

Tähän oppaaseen olemme kasanneet referenssiasiakkaille esitettäväksi 40+1 kysymystä, joita olemme itse hyödyntäneet menestyksekkäästi projekteissa asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa kanssa.

Lataa vinkit itsellesi ilmaiseksi oheisen lomakkeen kautta!

Lataamalla oppaan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä sinua kiinnostavissa tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Emme koskaan lähetä roskapostia tai muuta turhaa spämmiä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.

Kiinnostuitko
referenssivideoista?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.