Työnantajabrändi – Lataa ilmainen opas ja löydä aito työnantajabrändisi

Heimo Films

Työnantajabrändi: Löydä todellinen työnantajabrändisi

Pikkujouluja ja TyHy-päiviä? No ei nyt ihan niinkän! Lataa maksuton opas aidon työnantajabrändisi selvittämiseen ja sanoittamiseen.

Oppaan vinkeillä varmistat, että ydinviesti, jota työnantajabrändilläsi välität on todellakin aito ja uskottava. Tällöin se toimii parhaiten myös rekrytoinnin, markkinoinnin ja sitä kautta myös kasvun työkaluna.

Kasvua ei tapahdu ilman onnistuneita rekrytointeja, ja tässä uskottava työnantajabrändi ja sen huomiotaherättävä viestintä ovat iso apu. Se ei pelkästään houkuttele työnhakijoita, vaan houkuttelee hakijoita, jotka myös sopivat yrityksen kulttuuriin todennäköisemmin!

Tähän oppaaseen olemme kasanneet konkreettisia toimintaehdotuksia ja näkökulmia, joilla varmistat, että viesti jota tavoitelluille työntekijöille halutaan välittää, pitää todella paikkansa ja täten toimii myös parhaiten.

Lataa opas itsellesi ilmaiseksi heti tuosta alta!

LATAA MAKSUTON OPAS TYÖNANTAJABRÄNDI-TYÖN TUEKSI!

työnantajabrändi opas | Videotuotanto Tampere

Lataamalla oppaan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.