Löydä todellinen työnantaja-
brändisi

Lataa maksuton opas ja hyödynnä vinkkimme yrityksesi aidon työnantajabrändin ytimen selvittämiseen ja sanoittamiseen.

Pikkujouluja ja tyhy-päiviä!?

OPAS AITOON TYÖNANTAJABRÄNDIIN

Oppaan vinkeillä varmistat, että ydinviesti, jota työnantajabrändilläsi välität on todellakin aito ja uskottava. Tällöin se toimii parhaiten myös rekrytoinnin, markkinoinnin ja sitä kautta myös kasvun työkaluna.

Kasvua ei tapahdu ilman onnistuneita rekrytointeja, ja tässä uskottava työnantajabrändi ja sen huomiotaherättävä viestintä ovat iso apu. Se ei pelkästään houkuttele työnhakijoita, vaan houkuttelee hakijoita, jotka myös sopivat yrityksen kulttuuriin todennäköisemmin!

Tähän oppaaseen olemme kasanneet konkreettisia toimintaehdotuksia ja näkökulmia, joilla varmistat, että viesti jota tavoitelluille työntekijöille halutaan välittää, pitää todella paikkansa ja täten toimii myös parhaiten.

Lataa opas itsellesi ilmaiseksi ohesta!

Lataamalla oppaan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä sinua kiinnostavissa tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Emme koskaan lähetä roskapostia tai muuta turhaa spämmiä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.

Kiinnostuitko
työnantajabrändivideoista?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.