30+3 kysymystä työntekijä-
tarinaan

Lataa maksuton opas ja hyödynnä vinkkimme vaikuttavaan ura- tai työntekijätarinaan.

Lataa maksuton opas

30+3 HAASTATTELU-KYSYMYSTÄ

30+3 kysymystä rekrymarkkinointiin -opas tarjoaa tukun ideoita siihen, miten saat enemmän irti työntekijätarinoistasi, oli sen toteutusformaatti sitten video, teksti tai vaikka podcast!

Heimo Filmsissä olemme toteuttaneet asiakkaillemme kymmeniä rekrytointivideoita, joiden pääosassa ovat lähes poikkeuksetta yrityksen nykyiset työntekjät, siis rekrytoitavan potentiaaliset tulevat työkaverit! Uskallamme hyvällä omallatunnolla kehaista, että meiltä löytyy melkoinen kasa kokemuksen tuomaa ammattitaitoa siihen, miten työntekijän kokemukset saadaan tuotua esiin parhaalla mahdollisella tavalla, ja nyt laitamme jakoon myös käyttämiämme haastattelukysymyksiä!

Tähän oppaaseen olemme kasanneet esitettäväksi 30+3 kysymystä, joita olemme itse hyödyntäneet menestyksekkäästi projekteissa asiakkaidemme ja heidän työntekijöidensä kanssa.

Lataa vinkit itsellesi ilmaiseksi oheisen lomakkeen kautta!

Lataamalla oppaan hyväksyt, että saatamme olla sinuun yhteydessä sinua kiinnostavissa tuotteitamme ja palvelujamme koskevissa asioissa, tai lähettää sinulle muita hyödyllisiä vinkkejä. Emme koskaan lähetä roskapostia tai muuta turhaa spämmiä. Voit perua nämä asetukset koska tahansa. Lisätietoja tietojesi käsitelystä ja poistamisesta Heimo Films Oy:n tietosuojaselosteesta.

Kiinnostuitko
rekrytointivideoista?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.