Case: Admicom

Asiakastarina: Admicom OYJ

Referenssit Admicomin markkinoinnin & myynnin avainpelaajana

Admicom Finland Oy on osa kotimaista  pörssilistattua Admicom Oyj -konsernia, joka on erikoistunut tuottamaan ohjelmistoja rakennusalan yritysten tarpeisiin. Monipuolisia ohjelmistoratkaisuja tarjoavalle yhtiölle asiakasreferenssit ovat tärkeä työkalu markkinointiin ja myyntiin.

Admicom päätyi Heimo Filmsiin, kun se etsi luotettavaa kumppania tuottamaan markkinointitiimin jatkona asiakkaistaan sisältöä, jota yritys oikeasti tarvitsee. 

Admicom Finlandin markkinointikoordinaattori Lauran kokemuksia yhteistyöstä Heimon kanssa
Admicom X Tep Roof – Refeboosti

Admicom käyttää referenssivideoita monipuolisesti, mihin Refeboosti+ -kokonaisuus on täydellinen match. Videoita hyödynnetään esimerkiksi somessa ja verkkosivuilla, käytännössä koko markkinointisuppilon läpi aina kiinnostuksen herättämisestä lopulliseen päätöksentekovaiheeseen. Lisäksi videot ovat myyntitilanteissa arvokas tuki myyntityöhön.

Admicomilla ollaan koettu, että oikean ihmisen kasvot, sanat ja kokemukset ovat vaikuttava tekijä ostopäätöstä tehtäessä. Myös asiakkaat ovat antaneet palautetta, että referenssivideoilla välittyneet kokemukset ovat olleet tukemassa ostopäätöstä.

Yhteistyön aikana Heimon erikoistuminen asiakaskokemuksiin on noussut esiin ja kerännyt kiitosta. Admicomille on tärkeää, että referenssiasiakkailla on kuvauksissa hyvä ja mukava olla, mikä oli tärkeä valintakriteeri kumppania valittaessa. Heimo edustaa toimeksiantajaa ylpeydellä, kuvaukissa on hyvä meininki ja asiakasta kohdellaan kunnioittavasti.

”Ollaan oltu todella tyytyväisiä Heimoon. Voidaan luottaa, että homma toimii haastattelu- ja kuvaustilanteissa ja jälki on tosi hyvää. Meillä saattaa tulla tarpeita tosi nopeasti, niin näihin on vastattu laadusta tinkimättä”, kiittelee Admicom Finlandin markkinointikoordinaattori Laura Kauppinen.

Admicom X Elektropinta – Refeboosti+
Admicom X SähköEdit – Refeboosti

Kiinnostuitko
videotuotannosta?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.