Heimo Films

Jesse Eskelinen

Markkinointipäällikkö

Kainuun korvesta Tampereelle muuttanut Jesse on laumaeläjä, mutta erämaan kasvattina arvostaa myös omaa rauhaa.

Jesseltä löytyy palavaa intohimoa brändeihin, viestintään ja sosiaaliseen mediaan. Erityisvahvuutena voidaan mainita sisällöntuotantotaidot, ja erityisesti tarinakynä pysyy hienosti Jessen kädessä. Jessen henkilökohtainen missio onkin tehdä maailmasta parempi paikka tunteita herättävän sisällön avulla ja haaveilee oman kirjan kirjoittamisesta jossain kohtaa.

Mielenterveys on hänelle omakohtaisten kokemusten kautta tärkeä asia, ja sen kokonaisvaltainen edistäminen sydämessä. Henkilökohtaisesta mielenterveydestään Jesse pitää huolta luonnon helmassa lenkkeillen tai kuntosalilla rautoja kiskoen, tällöin sielu (ja mieli) kuulemma lepää.

Jesse on kova (penkki)urheilumies, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti jääkiekko, jalkapallo ja pesäpallo. Kaksi intohimoaan, jääkiekon ja sisällöntuotannon, hän on saanut yhdistettyä pressikatsomossa, josta käsin on tuottanut enemmänkin harrastuspohjalta kiekkojournalismia jo vuosien ajan.

Nokkela Jesse onnistuu toisinaan sivaltamaan hersyviä läppiä juuri oikeisiin hetkiin, mutta yhtä usein vedot paukkuvat päätyplekseihin.