Videotuotannon
hinta selkeästi

Paljonko videotuotanto maksaa? Heimo Films on erityisesti kasvuhakuisen yrityksen videotuotantokumppani. Tuotantokokonaisuutemme on rakennettu sytyttämään yritysten myynti ja markkinointi uudelle tasolle, liekittämään työnantajabrändin viestintää ja rekrymarkkinointia ja auttamaan kokonaisvaltaisessa brändin rakentamisessa. Tältä sivulta löydät selkeästi hinnoitellut videotuotannon kokonaisuudet.

Referenssivideo on myynnin työkalu.
3100 
Refeboosti+
Ihmisen ostopäätökseen vaikuttaa uskomattoman paljon toisen ihmisen vilpitön suositus. Tästä syystä asiakasreferenssivideo on erittäin tehokas ja monikäyttöinen myynnin ja markkinoinnin työkalu.
Työnantajabrändi ja sen viestintä sujuu videoilla.
6500 
Työnantajabrändifilmi
Aktiivisella työnantajabrändin viestinnällä tuot esiin yrityksesi vahvuudet työnantajana ja kiinnität hakijoiden huomion. Avoimella viestinnällä puhuttelet suoraan juuri niitä yritykseesi sopivimpia tyyppejä.
Rekryvideo päästää työntekijäsi valokeilaan.
2700 
Rekryboosti+
Taktisen rekrymarkkinoinnin työkaluksi sopivat työntekijäkokemusvideot. Videon tähtenä on työntekijäsi, joka pääsee omin sanoin kertomaan työarjestaan, urastaan tai yrityksestä yleisesti työpaikkana.
myyntiboosti
2900 
Myyntiboosti+
Sinun ei tarvitse selittää myyntipuheilla asiakasta pyörryksiin, kun voit näyttää tuotteesi hyödyt. Laadukkaan tuote-/palveluesittelyvideon avulla myyntiputkesi tehostuu ja saavutat parempia tuloksia.
Somevideo on tehokas formaatti digimarkkinointiin.
650 - 900 
Somefilmi
Somessa toimivat lyhyet, napakat ja kanavaan optimoidut videot, joissa on selkeä viesti ja kärki. Somefilmi herättää kohderyhmäsi kiinnostuksen kanavissa, joissa he viettävät aikaa muutenkin ja soveltuu myös mainontaan.
Yritysvideo tuo yrityksesi parhaat puolet esiiin kiinnostavalla tavalla.
5500 
Yritysfilmi
Yritysfilmi on informatiivinen, mutta samalla tunnelmallinen, yrityksesi brändiä uhkuva esittelyvideo. Videolla tuot esille yrityksen, ihmiset sen takana, arvopohjan ja palvelutarjooman.

Ohjevideo kertoo helposti, miten ohjelmistosi tai sovelluksesi toimii.
1500 
Infoboosti
Älä selitä, äläkä varsinkaan oleta, vaan näytä helposti videolla kuinka tuotettasi, ohjelmistoasi, tai appiasi käytetään. Sen avulla havainnollistat myös potentiaaliselle asiakkaalle ratkaisusi toimivuutta.
aftermovie
3500 
Aftermovie
Yritys- tai muu tapahtuma on usein iso panostus, joka vie aikaa, vaivaa ja rahaa. Siksi siitä kannattaa ikuistaa myös laadukas muisto! Näyttävälle aftermovielle tallentuvat tilaisuutesi ikimuistoisimmat hetket.
valokuvaus yrityksille tukee videotuotantoa
1000 - 3100 €
Valokuvauspalvelu
Kuvauspäivän yhteydessä hoituu kätevästi myös valokuvaus. Tarjoamme täyden palvelun valokuvauskokonaisuudet, kuten yrityskuvat, henkilöstökuvat tai tuotekuvat markkinointisi tueksi.
jalkituotanto
600 
Videoiden jälkituotanto
Jokaisen puhelimella saa kuvattua videokuvaa, mutta valmiiksi video tulee vasta editointipöydällä, jossa tarina nivotaan kokoon. Kuvaa itse materiaalit, toimita ne meille ja pian saat valmiin, huippuhienoksi editoidun videon.
Videopäällikkö tuo videotuotannon ammattilaisen markkinointitiimiisi.
1800-2750 €
Videotuotanto jatkuvalla mallilla? Tsekkaa Videopäällikkö!
Kiinnostaisiko sittenkin videotuotanto jatkuvalla mallilla? Katso Videopäällikkö-kokonaisuudet.
Videotuotanto hinta | Tutustu Heimon hinnastoon tai pyydä tarjous
Etkö löytänyt etsimääsi?
Eipä hätiä! Lähetä meille rohkeasti tarjouspyyntö, niin räätälöimme sinulle tarjouksen juuri tarpeitasi vastaavasta tuotannosta.


Kiinnostuitko selkeästi hinnoitellusta
videotuotannosta?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.