Eetu Kamppuri

Sosiaalinen Eetun pitää huolta niin asiakkaistamme, kumppaneistamme kuin myös oman poppoomme hyvinvoinnista ja viihtymisestä. Eetu onkin Heimon ehdoton ykkösnimi siinä, mitä tulee työnantajabrändiin ja sen viestinään. Strategisesta työstä ja firman kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kiinnostunut Eetu otti myös toimitusjohtajan vastuun kantaakseen kevättalvella 2023.

Myyntityön, verkostoitumisen ja toimiston huumoritason laskemisen lisäksi Eetun työnkuvaan kuuluu aktiivinen viestintä asiakkaidemme ja kumppaniemme suuntaan, Heimon asiakastyytyväisyyden seuraaminen ja kehittäminen, sekä Heimon asiakaskokemusstrategian rakentaminen ja ylläpitäminen. Eetun asiantuntijuus keskittyy työnantajabrändin viestintään, joten älä pelkää kysyä!

Eetu listaa meriitikseen (omasta mielestään) maailman 2. parhaan makaronilaatikon valmistuksen. Parhaan tekee luonnollisesti Eetun äiti. Kestohymyn lisäksi Eetun tunnistaa värikkäistä ja erottuvista sukista ja (myös omasta mielestään) äärettömän hyvistä vitseistä. Eetun mielestä maailman paras paikka on suvun mökin rantasaunan lauteilla.

Varaa tapaaminen Eetun kanssa

Erikoisosaaminen:
Videot työnantajabrändin viestintään ja rekrytoinnin tueksi

Blogi

Uusimmat blogijulkaisuni

Ohessa uusimmat blogijulkaisuni, jotka olen kirjoittanut.

xr:d:DAFs_4jFmos:51,j:2727354517664336048,t:24041511
Lue lisää
blogi_vuosikatsaus
Lue lisää