Jesse Eskelinen

Jesse on yksi Heimon viidestä perustajasta, vastuaalueenaan yrityksemme oma markkinointi, kuten somekanavat. Lisäksi hän pitää huolta siitä, että Heimon brändi voi hyvin ja kehittyy! 🔥

Jesseltä löytyykin palavaa intohimoa brändeihin ja laadukkaaseen ja oivaltavaan viestinään. Erityisvahvuutena voidaan mainita sisällöntuotantotaidot, ja erityisesti tarinakynä pysyy hienosti Jessen kädessä. Yksi hänen haaveistaan onkin kirjoittaa jossain kohtaa oma kirja.

Mielenterveys on hänelle omakohtaisten kokemusten kautta tärkeä asia, ja sen kokonaisvaltainen edistäminen sydämessä. Henkilökohtaisesta mielenterveydestään Jesse pitää huolta luonnon helmassa lenkkeillen tai kuntosalilla rautoja kiskoen, tällöin kropan työskennellessä sielu (ja mieli) kuulemma lepää. Toinen iso henkireikä ovat reissut rakkaalle kotiseudulla Kainuun korpeen.

Jesse on kova (penkki)urheilumies, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti jääkiekko, jalkapallo ja pesäpallo. Kaksi intohimoaan, sportin ja sisällöntuotannon, hän on saanut yhdistettyä pressikatsomossa, josta käsin on tuottanut harrastuspohjalta kiekkojournalismia jo vuosien ajan.

Jesse arvostaa omaa rauhaa, mutta seurassa onnistuu toisinaan sivaltamaan hersyviä läppiä juuri oikeisiin hetkiin. Yhtä usein vedot kyllä paukkuvat päätyplekseihinkin…

 

Blogi

Uusimmat blogijulkaisuni

Ohessa uusimmat blogijulkaisuni, jotka olen kirjoittanut.

Videomarkkinointi somessa voi tuoda oikein tehtynä hyviä tuloksia.
Lue lisää
Veeti Marjamäestä tuli Heimo Filmsin uusi tuotantojohtaja.
Lue lisää