Jyri Lempinen

Jyri pitää huolta Heimon raha-asioista ja huolehtii henkilöstöstä. Työpaikkaa etsiessä on hän siis myös henkilö Number #1, johon ottaa yhteyttä! 🔥 Onnistuneen rekrytoinnin jälkeen hän ottaa myös kopin uusista heimolaisista ja huolehtii, että perehdytyksessä kaikki menee varmasti, kuten pitääkin ja edellytykset onnistumiselle ovat maksimaaliset.

Hyvinvointi on Heimossa tärkeää ja siitä pidetään yhdessä huolta, mutta vastuu täytyy jonkun siitä kantaa. Se onkin Jyri! 😊 Lopun ajan hän käyttää taloushallinnon parissa: Ennakoi, seuraa nykytilaa ja kerää dataa menneestä, ja näitä sitten porukalla katsellaan viikko- ja kuukausipalavereissa ällistyttävinä käppyröinä. 📈 Jyri on kuin kaiku laivassa, joka arvioi mittareita, trendejä ja seuraa ympäristöä.

Vapaalla Jyrgeni omistaa aikansa harrastuksille, hyvinkin monipuolisesti. Talviaikaan hänet löytää kiekkokaukaloista ja kesällä metsistä samoilemasta muovilättyjen kanssa metallikoreja etsien. Jyrin mieltä rauhottaa ja toimistotyötä tasapainottaa myös käsillä tekeminen ja usein hän touhuilee isäukon apuna mökillä puutöissä ja laiturin rakentamisessa.

Nakkaa rohkeasti Jyrille viestiä, jos mielessä on työharjoittelu Heimolla tai etsit työpaikkaa! 😊🔥

Blogi

Uusimmat blogijulkaisuni

Ohessa uusimmat blogijulkaisuni, jotka olen kirjoittanut.

camera-1042110_1920
Lue lisää