Somemainonta

Somemainonta auttaa lunastamaan videoidesi täyden potentiaalin. Tavoitteemme on, että saavutat mahdollisimman hyviä tuloksia videoilla, minkä johdosta tarjoamme nykyisin myös somemainonnan palvelua. Näin video tavoittaa ansaitsemansa silmäparit, aktivoi, ja auttaa sinua kohti liiketoiminnallisia tavoitteitasi. Toteutamme konversio- ja brändikampanjat haluttuihin kanaviin!

MITATTAVIA TULOKSIA SOMEMAINONNALLA

KONVERSIOKAMPANJA

Somemainonta: konversiokampanja

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
Huom! Hinnat kattavat työn osuuden, eivätkä sisällä somemainontaan käytettävää mediabudjettia.

Konversiokampanja voidaan toteuttaa 1 kk kerrallaan, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Se soveltuu sekä rekrykampanjaan että liidi- / asiakashankintakampanjaan.

Konversiokampanjassa asetetaan yksittäinen selkeä tavoite, kuten liidit tai työhakemukset, joiden toteutumista seurataan ja joiden perusteella kampanjaa optimoidaan. Se eroaakin brändikampanjasta siten, että siinä on selkeämmin seurattava tulos.

Toteutuksen sisältö:
  • Mainosten tekstien kirjoittaminen – mainoksissa käytettävät otsikot ja muut kuvaustekstit. Teksteistä toteutetaan useampi variaatio, jotta saadaan enemmän tietoa, minkälainen viestintä on toiminut parhaiten.
  • Kampanjan asettaminen – kampanjan asettamiseen liittyvät toimenpiteet, kuten kohderyhmän asettamisen, budjetin käyttöön liittyvät asetukset, mainoksen sijoittelut sekä UTM-parametrit kampanjan seurantaan. Paketti sisältää myös uudelleenmarkkinoinnin asettamisen, jos se koetaan hyvänä ratkaisuna kyseiseen kampanjaan.
  • Mainonnan optimointi – seuraamme, mitkä asiat mainonnassa toimivat ja mitkä eivät. Näiden pohjalta kampanjaan tehdään aktiivisesti muutoksia ja testejä, jotta mainoksen asetuksissa löydetään tavoitteisiin nähden optimaalinen tila.
  • Tulosten raportointi – raportoimme mainonnan tuloksista ja tärkeistä huomioista helposti ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa jossa keskiössä ovat somemainonnalla saavutetut tulokset.

TUNNETTUUTTA JA KESTÄVIÄ TULOKSIA

BRÄNDIKAMPANJA

Somemainonta: brändikampanja

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
Huom! Hinnat kattavat työn osuuden, eivätkä sisällä somemainontaan käytettävää mediabudjettia.

Brändikampanjaa ei lähtökohtaisesti toteuteta lyhyempänä kuin 6 kk mittaisena, jotta haluttu brändivaikutus ehditään saada aikaan.

Brändikampanjalla tavoitellaan maksimaalista näkyvyyttä, huomiota ja tunnettuuden kasvattamista halutuissa kohderyhmissä somemainonnan kautta. Se  soveltuu sekä työnantajabrändi-kampanjaan että yleiseen brändi- tai lanseerauskampanjaan. Brändikampanjan tulokset eivät realisoidu heti, vaan tavoitteena ovat pidempiaikaiset vaikutukset ja muistijäljen vahvistuminen.

Toteutuksen sisältö:
  • Mainosten tekstien kirjoittaminen – mainoksissa käytettävät otsikot ja muut kuvaustekstit.

  • Kampanjan asettaminen – kampanjan asettamiseen liittyvät toimenpiteet, kuten kohderyhmän asettamisen, budjetin käyttöön liittyvät asetukset, mainoksen sijoittelut sekä UTM-parametrit kampanjan seurantaan.

  • Mainonnan optimointi – seuraamme, mitkä asiat mainonnassa toimivat ja mitkä eivät. Näiden pohjalta kampanjan asetuksiin tehdään muutoksia tavoittavuuden parantamiseksi, kohderyhmän tarkentamiseksi ja/tai näyttökertakohtaisen hinnan alentamiseksi.

  • Tulosten raportointi – raportoimme mainonnan tuloksista ja tärkeistä huomioista helposti ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa jossa keskiössä ovat somemainonnalla saavutetut tulokset.

PROSESSIN ETENEMINEN

Miten somemainonta toimii?

1. Suunnittelu
Jokainen somemainontayhteistyö alkaa yhteisellä suunnittelulla, jossa käydään läpi kohderyhmäsi, kampanjan tavoitteet ja tärkeimmät viestit sekä tulevat toimenpiteet.
2. Vedokset
Suunnittelun jälkeen saat kampanjavedoksen kommentoitavaksi. Hyväksyttyäsi sen, asetetaan se valittuihin kanaviin.
3. Optimointi
Kampanjaa optimoidaan koko sen elinkaaren ajan, eli seuraamme puolestasi, mikä toimii ja mikä ei, ja kehitämme datan pohjalta kampanjaa yhä paremmaksi.
4. Raportointi
Tulokset raportoidaan sinulle kuukausittain selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.
Previous slide
Next slide

Miksi heimo?

Miksi hankkia somemainonta Heimolta?

Kiinnostuitko
somemainonnasta?

Haluaisitko jatkaa keskustelua puhelimitse, etäpalaverissa tai vaikkapa lounaan merkeissä?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.