Heimonuotiolla: Muuttohulinaa ja paljon muuta

Syksy tuli kertarysäyksellä! 🔥

Mikäpä olisikaan yhdessä yössä viilentyneessä syyssäässä mukavampaa, kuin istahtaa loimuavan Heimonuotion ääreen, kaataa kuksaan höyryävää kahvia ja muistella yhdessä mennyttä kuukautta. Se sisälsikin sitten melko isoja muutoksia!

Aloitetaan niistä isoimmista: jos olet syystä tai toisesta missannut, niin Heimo on muuttanut uusiin toimitiloihin.

Yrityksen alkupäivistä asti hienosti palvelleelta Kalevan toimisto oli haikeaa jättää taakse, mutta onneksi pakattiin mukaan kuvauskaluston ja editointikoneiden lisäksi salkullinen upeita muistoja. Yritys kasvaa ja kehittyy, joten tilat kävivät auttamatta liian pieniksi, oli aika siirtyä eteenpäin.

Muuttourakka saatiin maaliin näppärästi omalla porukalla ja näin pidettyä myös tuotantosorvi käytännössä koko ajan käynnissä. Tällä viikolla saatiin myös uudet upeat ikkunateippaukset, kiitos jälleen kerran Tikiprint!

Jatkossa meidät löytää aivan Tampereen keskustan kupeesta, Hämeenpuistosta! Virallinen postiosoite on Pyhäjärvenkatu 5, lt. 2, mutta kyläilemään kannattaa tulla osoitteeseen Hämeenpuisto 44. Tervetuloa tutustumaan ja katsomaan samalla loppuvuoden videotarpeet kerralla kuntoon. 🔥

Uusiin toimitiloihin kotiutuminen on edelleen hieman vaiheessa, mutta jo tässä kohtaa se on mahdollistanut aiempaa paremman työrauhan, ja täten tehokkaamman työskentelyn. Myös asiakkaita ja muita vieraita on uusissa tiloissa mukavampi isännöidä. Lisäksi saatiin tietysti myös rutkasti aiempaa enemmän neliöitä, kasvunvaraakin siis taas riittää!

Ja on muutto tuonut sellaisenkin positiivisen lieveilmiön, että heimolaiset ovat joukolla innostuneet pyöräilemään töihin! Pian ollaankin siis koko porukka rautaisessa kunnossa! 😂💪🏻🚲

Työntäyteinen paluu arkeen

Viimeisetkin kesälomailijat palasivat sorvin ääreen elokuun alussa, ja hommat saatiinkin heti kunnolla liikkeelle. 

Kesä oli odotusten mukaisesti hieman hiljaisempi, ja myyntikin lomaili heinäkuun, joka näkyi tietysti myös talouden käppyröissä. Elokuussa vietiin läpi kuitenkin yli 20 kuvaukset(!!!), joten lomakausi on selkeästi ohi paitsi meillä, myös asiakkaillamme.

Syksy käynnisteltiin yhdessä Mind Me Solutionsin fasilitoimalla palaute-workshopilla, josta jokainen heimolainen sai kättä pidempää omaan arkiseen tekemiseen, jotta meillä olisi taas pykälää kivempaa olla töissä.

Myös taustalla tehtiin asiakasprojektien lisäksi hommia. Tätä blogia kun luet, oletkin todennäköisesti huomannut, että Heimon verkkosivut kokivat laajemman kasvojenkohotuksen. Jos törmäät uudistetuilla sivuilla piileskeleviin bugeihin, laittelehan meille viestiä niin korjataan saadaan korjattua!

Vanhoille sivuille oli kertynyt kaikenlaista, joka oli vaan rakennettu vanhan rungon päälle, joten niistä oli tullut melko sekava kokonaisuus. Nyt kaikki vuosien aikana kertyneet jutut on saatu integroitua hyvin kokonaisuuteen, \”löysät pois\” ja ainakin omasta mielestämme eheä ja raikas verkkopreesens luotu!

Vinkkejä referenssitarinaan

Elokuun aikana valmistui myös uusi, sivuiltamme maksutta ladattavissa oleva opas. Oppaan aiheena ovat referenssit, ja sen tavoite on tarjota tukea, ideoita ja työkaluja onnistuneen asiakastarinan rakentamiseen. 

Oppaaseen olemme koonneet useiden kymmenien toteutettujen referenssivideoiden kokemuksella 40+1 hyväksi havaittua kysymystä, joita esittää omalle referenssiasiakkaalle. Kysymysten pohjalta rakentuu onnistunut asiakastarina, oli formaatti sitten video, teksti tai vaikka podcast! 

Kun kuitenkin kiinnostuit, pääset lataamaan oppaan tästä

Seuraavaksi käännetään katseet toden teolla syksyä ja loppuvuoden puristusta kohti. Syksyisin Heimolla on perinteisesti tekemistä riittänyt, joten tarinoitaavaa riittää varmasti jatkossakin!

Nauti hämärtyvistä syysilloista! 🔥

Kurkkaa, mitä Heimonuotiolle on aikaisempien kuukausien aikana kuulunut!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää