Heimonuotiolla: Varaslähtöjä aurinkoon, olympiahuumaa ja uusia kasvoja

Helmikuukin on jo taputeltu osaksi historiankirjoja, joten Heimo kerääntyi jälleen tutun ja turvallisen nuotion ympärille muistelemaan menneen kuukauden tapahtumia, oppeja ja saavutuksia.

Heimonuotio lämmitti mukavasti, ja ajoittain kilpaa sen kanssa hohti myös kevätaurinko, joka näytti ensimmäisiä pilkahduksia itsestään ja toi kosolti virtaa ja iloa puurtamisen keskelle.

Reissutarinoita

Oman, massiivisen annoksensa energiaa toi William, joka palasi Thaimaan auringon alta takaisin Suomen kamaralle. William seikkaili \”thaikuissa\” koko tammikuun, ja palasi näin ollen sen kuuluisan sorvin ääreen hieman muita myöhemmin, mutta sitäkin useampaa kokemusta rikkaampana. Tervetuloa takaisin William! Heimon paparazzit onnistuivat myös taltioimaan reippaasti ruskettuneen sankarimme paluun kotimaahan ja toimistolle, kai sä olet jo nähnyt videon?

William ei ollut kuitenkaan ainoa pimeyttä pakoon lähtenyt matkailija, kun Heimopäällikkö Jani korkkasi itseoikeutetusti heimolaisten talvilomaviikot ja matkasi puolestaan Madeiralle maailmaa ihmettelemään.

Sitten itse asiaan, nimittäin tehtiinhän me töitäkin! Heti kuun alussa Heimo-officelle saatiin uusia kasvoja, kun Sampo hyppäsi kevään ajaksi remmiin koulutussopimuksella. Sampo on sopeutunut hienosti porukkaan ja Jyrin aisapariksi, ja Heimon sisäisissä prosesseissa ja henkilöstöhommissa onkin paljon hyviä juttuja vireillä. Niistä lisää myöhemmin!

Webinaari keräsi suursuosion

Yksi näkyvimpiä asioita helmikuussa oli Työnantajabrändi sisältä ulos -webinaari, joka keräsi mukaan peräti 300 ilmoittautujaa. Meidän oma Eetu yhdessä Essi Wäckin ja Wilma Vilenin kanssa loi kasaan mielenkiintoisen setin 2020-luvun mielenkiintoisimpiin bisnes-teemoihin lukeutuvasta työnantajabrändistä sisältäen omat osionsa hakijakokemuksesta, työntekijäkokemuksesta ja työnantajabrändin viestinnästä. Jos missasit kokonaisuuden, niin ei hätää! Tallenne on tulossa saataville lähiaikoina, seuraile kanaviamme!

Heimo näkyi ja kuului kiitettävästi myös LinkedInissä. Alkuvuoden aikana heimolaiset ovat osoittaneet ennennäkemätöntä mielenkiintoa oman sisällön luomiseen \”Linkkarin\” puolella, ja tähän myös työnantajana kannustamme. Markkinointi-Jessepä sitten tarttui ideaan ja piti kaikille halukkaille henkilökohtaiset LinkedIn-sparrailut, tuloksena jokaiselle oma sisältösuunnitelma, tavoitteet ja kullanarvoisia vinkkejä.

Muita isoja juttuja olivat verkkosivujen facelift, ja uuden Showreelin julkaisu! Molemmista ison kiitoksen ansaitsee Karel, joka teki jälleen kerran ison työn Heimon eteen. Sivujen uudistuksen taustalla toki olivat tekniset ongelmat, jotka saatiin korjattua, ja samalla freesattua sivujen ulkoasu entistä ehommaksi.

Uuden Showreelin pääset muuten tsekkaamaan esimerkiksi täältä!

Showreelin lisäksi saatiin käyntiin ja myös alulle lukuisia uusia asiakasprojekteja, ja jälkihän oli näin nöyrästi sanottuna tuttuun tapaan pelkästään priimaa. Vaikka olympiahuuma valtasi Heimon toimiston, saatiin siis projektitkin hoidettua. Onnittelut vielä koko Suomen joukkueelle hienosta mitalisaaliista! 🥇🥈🥉

Tämänkertaisen kertomuksen loppuun kerrottakoon, että Heimon perustajaviisikko istui kuukauden aikana usemman palaverin keskenään, sekä myös lakimiehen kanssa juonimassa lähitulevaisuuden uusia siirtoja. Jätetään tähän kohtaan cliffhanger, eli kansa uteliaana odottelemaan uutisia. Pysy mukana menossa seuraamalla Heimon somekanavia, löydät ne tuosta alapalkista!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää