Leirinuotiolla: Voi myyntiennätyksiin viedä marraskuu

Marraskuu, tuo kylmä, pimeä ja harmaa kuukausi. Varsinkin täällä etelässä, jossa lunta ja kunnon talvea on vaan saatu odotella ja odotella. Heimon lämpöisellä toimistolla Sammonkadulla se oli kuitenkin täynnä väriä ja tapahtumia.

Kovin juttu alkuun: Marraskuussa rikottiin Heimon kaikkien aikojen myyntiennätys, tavoitteesta mentiin komeasti yli ja hommia on nyt sovittu paljon jo ensi vuoden alkuun. Uusi työharjoittelija Rassekin pääsee siis heti sorvin ääreen, kun taloon tulee.

Kuukauden aikana tuotannon puoli urakoi pitkää päivää, ja nyt kuun lopulle edittijono onkin saatu purettua ja hommat rullaavat taas putken jokaisessa päässä iloisesti. Hatunnoston arvoista toimintaa Karel ja Veeti!

Kaikkinensa kuukausi oli monipuolinen. Jani ja Jyri tekivät ison työn ja fasilitoivat Heimon strategiapäivän, jossa suunniteltiin yhdessä tavoitteita ja askelmerkkejä seuraaville viidelle vuodelle. Lisäksi koko porukka työsti budjetteja ensi vuodelle, täältä pesee isosti siis heti tammikuussa, me ollaan valmiita.

Intensiivisen strategiapäivän jälkeen vuorossa oli virkistysviikonloppu. Aluksi tie vei karting-radalle ottamaan rattimiehestä mittaa, ja tällä kertaa Heimon sisäisen sarjan voittoon kurvaili Heimopäällikkö Jani.

\"\"
Kova kilpa on tauonnut.

Jälkipelejä lähdettiin pelaamaan Sappeeseen mökille, jossa saunottiin, paljuiltiin ja parannettiin maailmaa. Ja tietty vuokrattiin sähköavusteiset fatbiket, jolla käytiin pyöräilemässä maastossa ja tietenkin laavulla paistamassa makkaraa. Samalla asetettiin askelmerkit sille, miten vastuullisuus ilmenee Heimon toiminnassa ensi vuonna.

\"\"
Sappeessa oli pyöräilymaisemat kohdallaan.

Etäkahveja ja suuri launch

Marraskuussa launchattiin myös asiakkaidemme ja meidän, siis koko Heimon, yhteinen hauska juttu, nimittäin joka perjantaiset etäkahvit. Lyhytkäisyydessään hörpimme siis kahvit ja jauhamme vartin verran Google Meetsissä mukavia, minkä jälkeen kukin jatkaa tahollaan hommia. Toivottavasti koronatilanne hellittää pian, ja päästään kehittämään vastaavaa aktiviteettia ihan kasvotustenkin!

Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, Videokuvaajat.fi:n virallinen versio launchattiin vihdoin pitkän kehitystyön päätteeksi. Palvelua on alettu nyt markkinoida aktiivisesti tilaaja-asiakkaille, tuottajia onkin rekisteröitynyt jo mukavasti mukaan.

Mennään yhdessä joulua kohti, toisistamme huolta pitäen ja kukin kaveria tukien. Huomenna saakin avata jo ekan luukun joulukalenterista, jee!

heimonuotiolla_marraskuu22_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_loka_vaaka
Lue lisää
heimonuotiolla_syyskuu_vaaka
Lue lisää