Skip to content Skip to footer

Heimo

TERVETULOA HEIMOON!

Videotuotantoprosessi kanssamme on kuin vaellus ystävien kanssa kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa. Aluksi suunnitellaan yhteinen reitti ja pakataan rinkat. Välillä pysähdytään tarkastelemaan kuljettuja etappeja nokipannukahvien ääreen ja suunnitellaan tulevaa taipaletta. Nautitaan nuotion loimusta ja ystävien lämmöstä, nauretaan kommelluksille ja jatketaan matkaa kohti edessä häämöttävää maalia. 

Perillä yhteistä seikkailua muistellaan lämmöllä – matka on määränpäätäkin merkityksellisempää.

ARVOMME

Arvonamme Heimo näkyy erityisesti siinä, miten toimimme yhdessä ja nautimme yhdessä työskentelystä. Heimolaiset ovat kavereita myös vapaa-ajalla, ja tämän tunteen haluamme välittyvän myös jokaiselle asiakkaallemme ja kumppanillemme. Tervetuloa osaksi Heimoa!

Videotuotannossamme haluamme pitää tietynlaisen asenteen, sellaisen pienen pilkkeen silmäkulmassa. Asiat sanotaan suoraan, mutta kehittävästi ja onnistumisia on lupa tuulettaa. Jokainen heimolainen on päällikkö!

Heimo haluaa kasvaa itse, kasvattaa videotoimialan markkinaa ja samalla auttaa myös asiakkaita kasvamaan hyvin rakennetun nuotion lailla. Lisätään yhdessä puuta tuleen ja mennään kohti menestystä!

Vaikka työnteon ei mielestämme pidä olla turhan vakavaa, ei se tarkoita sitä, että tinkisimme tippaakaan laadusta. Meille on kunnia-asia, että jokainen videoasiakkaamme on tyytyväinen saamaansa lopputulokseen ja saa tästä aitoa hyötyä irti.

Heimo Films