Skip to content Skip to footer

Heimo

VIDEOT YRITYKSELLE

TERVETULOA HEIMOON!

Videoita yrityksellesi miettiessäsi kannattaa kääntyä Heimon puoleen. Videotuotantoprosessi kanssamme on kuin vaellus ystävien kanssa kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa. Aluksi suunnitellaan yhteinen reitti ja pakataan rinkat. Välillä pysähdytään tarkastelemaan kuljettuja etappeja nokipannukahvien ääreen ja suunnitellaan tulevaa taipaletta. Nautitaan nuotion loimusta ja ystävien lämmöstä, nauretaan kommelluksille ja jatketaan matkaa kohti edessä häämöttävää maalia. 

Perillä yhteistä seikkailua muistellaan lämmöllä – matka on määränpäätäkin merkityksellisempää. Videot yritykselle elämyksellisellä otteella!

ARVOMME

Toimimme yhdessä ja nautimme yhdessä työskentelystä. Heimolaiset ovat kavereita myös vapaa-ajalla, ja tämän tunteen haluamme välittyvän myös jokaisessa tuotannon vaiheessa tehdessämme videoita yrityksille. Tervetuloa osaksi Heimoa!

Videoita yrityksellesi tehdessämme haluamme pitää tietynlaisen asenteen, sellaisen pienen pilkkeen silmäkulmassa. Asiat sanotaan suoraan, mutta kehittävästi ja onnistumisia on lupa tuulettaa. Jokainen heimolainen on päällikkö!

Heimo haluaa kasvaa itse, kasvattaa videotoimialan markkinaa ja samalla auttaa myös asiakkainamme olevia yrityksiä videon avulla kasvamaan hyvin rakennetun nuotion lailla. Lisätään yhdessä klapeja tuleen ja mennään kohti menestystä!

Vaikka työnteon ei mielestämme pidä olla turhan vakavaa, ei se tarkoita sitä, että tinkisimme tippaakaan laadusta. Meille on kunnia-asia, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen saamaansa lopputulokseen ja saa videosta yritykselleen aitoa hyötyä irti.

Heimo Films

Videoita yrityksille ympäri Suomen

MUKANA HEIMOSSA

Helena Riihitupa Oy tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman kokonais­valtaisia tapahtumatuontannon ja markk­inoinnin palveluita tavoitteel­lisesta myyntityöstä mainos­videoproduktioiden  toteuttamiseen.

Blue Screen 404:n upealla Tampereen studiolla nauhoitat korkealaatuista video- ja äänisisältöä henkilökunnan opastamana, niin tallenteena kuin live-lähetyksenäkin. Webinaarit, podcastit, livestreamit…

Sitekick ei rakenna sinulle ainoastaan loistavia nettisivuja, vaan myös niiden ympärille keskittyneen digimarkkinoinnin kokonaisuuden, minkä avulla voit erottua kilpailusta ja saada tehokkaasti lisää asiakkaita.

Eero Keski-Petäjä on ällistyttävä tamperelainen beatboxaaja, vaikuttava esiintyjä, kokenut viihdyttäjä ja koulutettu laulaja. Hänellä on takanaan yli 300 keikkaa kaikenlaisissa juhlissa aina syntymäpäivistä suuryritysten pikkujouluihin.

VERKOSTO

Osana Heimo Filmsin visiota rakennamme kansallista tekijäverkostoa, joka takaa sen, että pystymme vastaamaan monipuolisiinkin toiveisiin liittyen yritysten videoihin.

Verkosto kattaa sekä entistä monipuolisempaa osaamista videotuotannon saralta, että vastaa myös maantieteellisiin haasteisiin, jolloin voimme tarjota videot yrityksille läpi Suomen maan.

Takaamme, että jokaisen verkostomme jäsenen toiminta on myös arvojemme mukaista, eli videot valmistuvat hyvässä hengessä ja laadukkaasti!