Heimo Films

Heimo

Heimo tekee videot yrityksellesi

VIDEOT YRITYKSELLE

TERVETULOA HEIMOON!

Jos ja kun tarvitset videoita yrityksellesi, käänny Heimon puoleen! Videotuotantoprosessi kanssamme on kuin vaellus ystävien kanssa kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa. Aluksi suunnitellaan yhteinen reitti ja pakataan rinkat. Välillä pysähdytään tarkastelemaan kuljettuja etappeja nokipannukahvien ääreen ja suunnitellaan tulevaa taipaletta. Nautitaan nuotion lämmöstä ja ystävien seurasta, nauretaan kommelluksille, mutta otetaan niistä myös opiksi, ja jatketaan matkaa kohti edessä häämöttävää maalia.

Perillä yhteistä seikkailua muistellaan lämmöllä – matka on määränpäätäkin merkityksellisempää. Videot yritykselle elämyksellisellä otteella!
Katso video

ARVOMME

Heimo Filmsin toiminta nojaa vahvasti neljään arvoon, joiden kautta rakennamme jokaisen tuotannon ja asiakaskokemuksen.

Tutustu lisää alta!

osoittava nuoli
HEIMO – Yhteisöllisyys

Nautimme yhdessä tiiminä työskentelystä. Heimo on yksi suuri yhteisö, jonka jäseniä ovat myös kaikki asiakkaamme ja kumppanimme. Heimon jäsenille tarjotaan lisäarvoa esimerkiksi erilaisten yhteisten tapahtumien ja hyödyllisten verkostojen muodossa. Tervetuloa osaksi Heimoa!

PÄÄLLIKKÖ – Asenne

Aina videoita yrityksellesi tuottaessamme haluamme pitää tietynlaisen asenteen, sellaisen pienen pilkkeen silmäkulmassa. Pyritään olemaan joka päivä hieman parempia, ja onnistumisia on lupa tuulettaa. Jokainen heimolainen on päällikkö!

NUOTIO – Kasvu

Heimo haluaa kasvaa itse, kasvattaa videotoimialan markkinaa ja samalla auttaa myös asiakkainamme olevia yrityksiä videon avulla kasvamaan hyvin rakennetun nuotion lailla. Lisätään yhdessä klapeja tuleen ja mennään kohti menestystä!

POLKU – Kokemukset

Kokemukset, niitä me luomme, ja videoimme: Toimintamme ydin on ensiluokkainen asiakas- ja työntekijäkokemus. Sattumoisin, nämä ovat myös kärkituotteidemme teemat. Kuvauspäivistä rakennetaan kaikille kiva kokemus, ujompikin kaveri saadaan kameran edessä rennoksi. Yhteisen polun huipentaa laadukas lopputulos.

Videot yrityksille ympäri Suomen